Professionals in Webdesign

Wij bouwen websites in diverse systemen. Van eenvoudige HTML tot en met WordPress en ModX. Alle expertise is in huis om van een aangeleverd ontwerp een pixel nauwkeurig werkende website te bouwen.

Wij kunnen starten met een Thema naar keuze of  op een blank canvas en deze uitbouwen met alle gewenste functionaliteiten.  Iedere website vraagt om een andere oplossing en daarom gebruiken wij een aantal CMS systemen die we in kunnen zetten om zo tot een efficient mogelijk oplossing te komen die voor de klant ook kwa kosten goed uitkomt. Hieronder een overzicht van de meest door ons gebruikte CMS systemen.

Wordpress website ontwerp
Woocommerce Webshops ijsselstein
modx black solid
Designbase Logo Wide

WordPress

Van huis uit een Blog systeem, uitgegroeid tot het meest gebruikte CMS systeem wereldwijd. Tegenwoordig is WordPress zo krachtig geworden dat het geschikt is voor kleine tot grote websites. Door middel van Plugins en Modules eenvoudig uit te breiden.

Wij bouwen zeer veel in WordPress, de vraag is ook zeer groot omdat veel mensen al in aanraking gekomen zijn met dit CMS en dit dus gewend zijn.

Een aantal zaken zijn erg belangrijk voor WordPress, zoals goede webhosting, beveiliging en het bijhouden van het systeem door regelamtig updates te draaien.

ModX

MODX is een zeer flexibel content management platform welke het voor designers en developers mogelijk maakt om vrijwel alle websites of applicaties te implementeren. Doordat de designer/developer het beheer paneel inricht, krijgt de klant een custom-built experience.

Designbase werkt met het ModX-CMS waarop zij uitgebreid support kan leveren en onderscheidt zich omdat ze voor de klant desgewenst nieuwe onderdelen, maatwerk en specifieke functionaliteiten kan leveren. Alles is mogelijk!

Designbase CMS

Voor speciale projecten schrijven wij ons eigen CMS. Precies op maat gemaakt en volledig naar wens van de klant. Wij programmeren bijvoorbeeld backends om iOS en Android APPS aan te sturen. Hiervoor zijn veelal specialistische functies nodig die in andere CMS systemen niet aanwezig zijn.


Scroll naar top