22 jaar ervaring

Webdesign

Webdesign service

 

  • Super snelle performance
  • Professioneel en uniek webdesign
  • Hoog in de zoekresultaten voorkomen
Website bureau IJsselstein webdesign

Webdesign Provincie Utrecht

Webdesign Green Make Over website

Voor Utrecht een uniek en professioneel design 

Voor bedrijven in Utrecht maken wij de mooiste en goed functionerende webdesigns. Van een schets op papier tot een volledig netjes uitgewerkt webdesign, bij ons bent u aan het juiste adres. Utrecht is een van onze belangrijke steden die wij voorzien van webdesign en de techniek om dit alles snel en soepel te laten werken.

 

Professioneel design

Webdesign

SEO Utrecht

De beste CMS systemen

Webdesigns voor bedrijven Utrecht

Een basis, premium of op maat gemaakte website, met een uniek webdesign die pixel voor pixel is ontworpen zodat hij precies past bij de uitstraling van jouw bedrijf? We bieden het allemaal. We helpen en denken mee met de plannen die jij voor het webdesign in gedachte hebt en realiseren het.

jha-porcelain-designbase-portfolio

Webdesign & SEO

SEO, de magie van goed gevonden worden in zoekmachines. Wij specialiseren ons in SEO (Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie). Dan vraag je je misschien af, wat is SEO precies? SEO staat voor het verbeteren van een website, met als doel hogere posities te krijgen in de zoekresultaten van google en andere zoekmachines. Hoe hoger de website in de zoekresultaten komt, hoe hoger de kans is dat gebruikers de website bezoeken.  

Een goed CMS systeem voor websites

Bij Designbase werken we met een aantal verschillende CMS Systemen om het beste webdesign te creëren voor jouw website. Wij werken voornamelijk met WordPress maar we werken ook met CMS Systemen als: Magento, Woocommerce, ModX en Opencart. Nadat de website geleverd is bieden wij ook een complete uitleg aan met hoe je zelf teksten, afbeeldingen en producten aan de website kan toevoegen of van de website af kan halen.

Website programmeur IJsselstein

Wie is Designbase?

In 2000 heeft Ronald Westland het bedrijf Designbase opgericht. Vol passie voor het designen en programmeren van websites is hij begonnen en zo is hij nog steeds bezig. Een punt wat hij belangrijk vind – en altijd belangrijk heeft gevonden – is dat de kwaliteit van de websites die hij produceert extreem hoog ligt en dat de bedrijven waarmee Designbase samenwerkt erg blij zijn met het resultaat van het project. Daarbij heeft hij klantensupport hoog in het vaandel staan en dit zal dan ook altijd zijn prioriteit hebben.

Als je nog vragen hebt over één of meer van deze onderwerpen neem gerust contact op en dan zullen wij ze zo snel mogelijk beantwoorden!

website laten maken in Utrecht

Prettig werkende websites

Die bijdragen aan zakelijk succes

Scroll naar boven