Websites met één doel :
De beste ervaring voor jouw online bezoekers

Jouw bezoekers zijn onze prioriteit. Alle websites die we maken zullen wij ontwerpen en bouwen met het doel om jouw bezoekers de beste ervaring te geven.

Je wilt natuurlijk dat de bezoekers converteren naar klanten en/of leads

We optimaliseren websites voor snelle laadtijden zodat bezoekers zo snel mogelijk kunnen vinden waar ze voor zoeken, we bouwen de website op een manier dat alles duidelijk en makkelijk te vinden is, oh en het ontwerp? Dat wordt uniek naar jouw bedrijf gemaakt zodat de bezoekers jouw stijl zullen herkennen en natuurlijk wordt het ontwerp een genot voor de ogen!

5/5 Google reviews
Designbase review

Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door

designbase review 2

Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Designbase review 3

Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.

95% van bedrijven die een website laten bouwen maken 1 grote fout…

Deze fout is simpelweg de focus op zichzelf leggen, er zijn talloze bedrijven die een website laten maken die ze prachtig vinden, zonder erover na te denken hoe de bezoekers deze zal ervaren.

Dit is de reden waarom wij de focus leggen op het creëren van de beste ervaring voor jouw klanten, natuurlijk moet jij ook tevreden zijn met de website, maar wij zorgen ervoor dat het beide gerealiseerd wordt!

Wat ook erg belangrijk is, is dat jij goed gebruik kan maken van de website wanneer deze klaar voor gebruik is, daarom zullen wij ervoor zorgen dat je zelf gemakkelijk teksten, afbeeldingen en nog veel meer kunt aanpassen wanneer je wilt.

Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat je kan zien wat de website doet, daarvoor zullen wij Google Analytics 4 installeren zodat je precies kunt zien hoeveel bezoekers er op de website komen, welke pagina’s ze bezoeken en hoelang ze daar gemiddeld op blijven.

Wanneer de website klanten en/of leads binnenhaalt, zal het nodig zijn dat alle gegevens netjes gestructureerd in het systeem komen te staan zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Het juiste systeem kiezen om jouw website in te bouwen is natuurlijk ook erg belangrijk, gelukkig hebben wij experts die met een reeks systemen kunnen werken en jou precies kunnen uitleggen welk systeem voor jou het beste zal werken.

Zelf voorzien wij een hele hoop websites van onze huidige klanten van hosting en onderhoud, dit maakt alles veel makkelijker voor ons om te werken en mocht er ooit een probleem zijn of iets aangepast worden, zal het veel sneller gaan als alles op 1 plek in beheer is.

Bedrijven waar wij mee gewerkt hebben

Megusta
Gerardjoling
Entertainment
Rusch mineralen
TheCommunityOffice

Hoe gaan wij te werk?

1

Intakegesprek

In dit gesprek zullen we bespreken wat de wensen en eisen zijn voor de nieuwe website, hierbij denken wij mee aan strategie en mogelijkheden. Tijdens het gesprek bespreken we ook de wensen voor het ontwerp en zullen we aan de hand van de wensen uitzoeken welk systeem het beste voor de website gebruikt kan worden.

1

2

Offerte/Prijsopgave

Na het eerste gesprek hebben we een goed beeld van hoe de website er ongeveer uit moet komen te zien en weten we in welk systeem wij de website willen gaan bouwen, aan de hand hiervan zullen wij een offerte maken voor de website.
2

3

Uitwerken ontwerp

Na akkoord van de offerte gaan wij het ontwerp uitwerken tot je tevreden bent. Dit doen wij op een tijdelijke locatie zodat de huidige website (als je deze hebt) kan blijven draaien.

3

4

Technisch uitwerken

Na jouw akkoord voor het ontwerp gaan wij de webpagina’s technisch uitwerken binnen het gekozen systeem.

4

5

Content plaatsen

In deze stap plaatsen wij alle content zoals overeengekomen is in de offerte.

5

6

Test fase

In deze stap lopen wij alle pagina’s door op desktop, tablet en mobiel en vragen we jou de website goed na te lopen om zeker te zijn dat je 100% tevreden bent!

6

7

Website lanceren

Dit is een van de laatste fases waarin wij de website naar het juiste domein verhuizen. In deze fase gaat de website live!

7

8

Google Analytics 4

En als laatste wanneer de website live is, implementeren wij Google Analytics 4 zodat alles gemeten wordt van het juiste domein.
8

Project voltooid, wat nu?

Het project is voltooid en jouw prachtige – en nog belangrijker – gebruiksvriendelijke website staat online, dit is het punt dat wij het project afronden en zul je 1 aanspreekpunt krijgen voor alles wat je misschien nodig hebt in de toekomst.

Voor het onderhoud van de website zullen wij kijken wat voor jou het handigste is. Wij bieden een onderhoudsovereenkomst aan tegen een vaste jaarlijkse prijs, met dit project kun je voor alles bellen, appen of mailen zonder extra kosten (tenzij het een week werk is natuurlijk…).

De onderhoudsovereenkomst is natuurlijk 100% GEEN verplichting, dus heb je dit liever niet is dit ook geen enkel probleem. Heb je geen onderhoudsovereenkomst zullen wij ons vaste uurtarief aanhouden voor alle werkzaamheden aan de website. Zonder onderhoudsovereenkomst kun je natuurlijk alsnog altijd je aanspreekpunt benaderen voor alles.

Wij staan voor direct en snel contact, dit is voor ons belangrijk omdat het voor jou altijd mogelijk moet zijn om jouw bezoekers en klanten zo goed mogelijk te helpen. Contact kan opgenomen worden via E-mail, Whatsapp en natuurlijk kun je altijd bellen voor de snelste hulp.

Ons aanbod

Benieuwd naar hoe wij de beste ervaring voor jouw klanten kunnen creëren?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

FAQ - Veelgestelde vragen

Je kan een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat jij graag op de website wilt hebben, hierna zullen wij een prijsopgave maken en ga je met die prijsopgave akkoord volgen wij het stappenplan die op deze pagina onder de werkwijze beschreven staat, natuurlijk zal het niet altijd exact zo verlopen maar dit is in groffe lijnen hoe het vrijwel altijd loopt.

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

– Webdesign bureau Utrecht

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit  zit niet bij de pakketten inbegrepen.

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

– Webdesign bureau Utrecht

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

– Webdesign bureau Utrecht

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

Ja dat is zeker mogelijk alhoewel wij er de voorkeur hebben ook de webhosting te verzorgen. De reden daarvoor is dat wij toegang hebben tot alle technische aspecten van de website en dit is bij andere providers wel eens lastig. Ook is het moeilijk te garanderen dat een website snel draait en zal blijven draaien omdat wij geen grip hebben op de server software of het aantal websites dat op een server van collega’s staan. Het komt voor dat er veel websites op een server geplaatst worden en dat daardoor de snelheid van de website niet optimaal is.

– Webdesign bureau Utrecht

Websites gebouwd
0 +
Jaar ervaring
0 +
Google reviews
0 /5
Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.