Website laten maken in Nieuwegein

Wat elke website in 2024 moet hebben

Er zijn 3 erg belangrijke onderdelen die elke website in 2024 moet hebben, als jouw website 1 van deze onderdelen niet heeft, mis je wat! Het eerste is performance optimalisatie, wanneer de website geoptimaliseerd is voor performance zal alles extreem snel laden, dit is goed voor het conversiepercentage. Een verschil zo klein als 1 seconde kan al een werelds effect hebben op het conversiepercentage.

Onderdeel 2 is….. Het design. Websites zijn de visitekaartjes van bedrijven, webshops zelfs de winkel dus, deze moet er natuurlijk professioneel uitzien. Als je een stukje afgescheurd papier met een nummer en naam geschreven in pen van iemand krijgt denk je ook, die is niet te vertrouwen en wanneer je een nieuw matras gaat kopen, je komt in de winkel en je ziet insecten over de matrassen lopen, draai je ook gelijk om. Een professioneel ontwerp zal gegarandeerd vertrouwen wekken bij bezoekers die op jouw website scrollen.

Naast professionaliteit is het tegenwoordig ook belangrijk om een uniek ontwerp te hebben, er zijn tenslotte zoveel websites online dat het ontwerp al snel op dat van een ander gaat lijken maar, je wilt er natuurlijk uit staan en opvallen, dit is precies wat een uniek design perfect gemaakt voor jouw bedrijf voor je gaat doen.

Jouw unieke en professionele website laten maken in Nieuwegein

Website - Gerard Joling
Website laten maken in Nieuwegein

Wil jij een website of webshop laten maken met een spectaculair, uniek en professioneel ontwerp? Dan ben je op het juiste adres. Het allerbelangrijkste is de klant, daarom is onze prioriteit om de beste ervaring voor jouw online klanten te creëren.

Wij doen dit door de website voor mobiel en tablet te optimaliseren zodat iedereen met elk device jouw website kan bezoeken, naast dit doen wij websites ook optimaliseren voor snelheid zodat geen enkele bezoeker langer dan 2 seconde hoeft te wachten op het laden van een pagina, we zorgen er ook voor dat de website/webshop makkelijk opgebouwd is zodat elke bezoeker binnen no-time kan vinden wat hij of zij voor aan het zoeken is.

Is dat de ervaring die jij voor jouw online klanten wilt?

Neem dan nu contact op voor een gratis adviesgesprek!

Alleen de beste systemen voor jouw website!

Om een geweldig ontwerp te creëren voor jouw website moeten wij uiteraard het beste systeem gebruiken. Bedrijven die diensten verkopen zullen het beste passen in WordPress. WordPress is een wereldklasse systeem waarmee je zo ongeveer alles wat je maar op de website wilt, voor elkaar kunt krijgen.

Daarnaast zal WordPress het makkelijkste systeem zijn voor jou. Wanneer er een keer bijvoorbeeld een tekst of een prijs aangepast moet worden is dit super makkelijk gedaan! (Het is zelfs zo makkelijk dat het mijn moeder van 82 nog lukt…)

Verkoopt jouw bedrijf producten online? Is Woocommerce de beste oplossing. Woocommerce werkt binnen WordPress en is ook heel erg makkelijk te besturen, dus hier geldt voor mocht je een keer de prijs van een product of de beschrijving aan willen passen is dit ook erg gemakkelijk gedaan! Wat ook nog mooi is aan Woocommerce, is dat het ook makkelijker op te zetten is waardoor dit een stuk goedkoper zal zijn dan een groot systeem.

Is jouw bedrijf groot en verkoop jij 10000+ producten/productvariaties? Dan gaan we kijken naar Magento, dit is voor grote bedrijven die een hele hoop verkopen de beste oplossing. Woocommerce is geweldig maar wanneer een webshop heel groot wordt is het het beste met een supersysteem als Magento te werken.

Wil jij weten welk systeem het beste bij jouw bedrijf past?

Neem dan nu contact op voor een gratis adviesgesprek.

Website - Communigators
Website laten maken in Nieuwegein

Website - B.G. de Boon
Website laten maken in Nieuwegein

Peter Goulooze
Peter Goulooze
Werk al jaren samen met Designbase. Zeer betrouwbare partner!
Sandra Stigter
Sandra Stigter
betrouwbaar, reageren meteen op je vragen, geen onnodige kosten in rekening gebracht. Fijne samenwerking!
r Smink
r Smink
Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door
hch harmelen
hch harmelen
Designbase heeft voor HCH (Hippisch Centrum Harmelen)BV de website gebouwd. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het resultaat.
Jacqueline Harberink
Jacqueline Harberink
Ik werk al jaren met Designbase en ik vind het fijn dat ze snel en adequaat reageren. Een betrouwbare partner met ook een goede afterservice!
Kees Schreuders
Kees Schreuders
Zoek niet verder als je een partner zoekt, die jou aanvult en aanspreekbaar en bereikbaar is als het nodig is. Ter zake, vakkundig, communicatief. Designbase weet zich goed te verplaatsen in de belevingswereld van de klant en daarop aan te haken.
Francois Majeau
Francois Majeau
Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.
Ruud Strien
Ruud Strien
Ik vind het handig en makkelijk om met Designbase te werken. Ze zijn snel, creatief en ze denken met je mee en zorgen altijd voor oplossingen als er iets snel moet gebeuren. Erg professioneel !!
Gerwin Buis
Gerwin Buis
Al jarenlang trouwe klant van Designbase. Uitstekende partij voor alle online werkzaamheden en heel belangrijk: Als er een probleem is, lossen ze het op! Aanrader!
Robbert Vogtländer
Robbert Vogtländer
Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

De beste manier op bezoekers op jouw website te krijgen!

De beste manier? Dan praat ik natuurlijk over SEO of Zoekmachine Optimalisatie. Misschien heb je er al een keer van gehoord maar voor degene die het niet kennen;

SEO is het optimaliseren van de techniek en de content van een pagina zodat deze hoger gekeurd wordt door Google en andere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat wanneer er op de zoekterm waar je voor geoptimaliseerd hebt gezocht wordt, jij boven aan in de zoekresultaten terecht komt.

SEO is geweldig omdat je het eenmalig hoeft te laten doen en met onderhoud kan dit je jarenlang bezoekers opleveren. SEO is geweldig voor bedrijven die het geld niet hebben of uit willen geven om constant advertenties te laten lopen om bezoekers te krijgen. Wil je meer weten over hoe SEO te werk gaat, wat het kost en of dit een goede optie is voor jouw bedrijf?

Neem dan nu contact op voor een gratis adviesgesprek!

Website programmeur Nieuwegein
Wie is Designbase?

In 2000 heeft Ronald Westland het bedrijf Designbase opgericht. Vol passie voor het designen en programmeren van websites is hij begonnen en zo is hij nog steeds bezig. Een punt wat hij belangrijk vind – en altijd belangrijk heeft gevonden – is dat de kwaliteit van de websites die hij produceert extreem hoog ligt en dat de bedrijven waarmee Designbase samenwerkt erg blij zijn met het resultaat van het project. Daarbij staat klantensupport hoog in het vaandel en dit zal dan ook altijd prioriteit hebben.

Als je nog vragen hebt over één of meer van deze onderwerpen neem gerust contact op en dan zullen wij ze zo snel mogelijk beantwoorden!

– Website laten maken in Nieuwegein, Designbase

website laten maken in Utrecht
Ronald Westland - Oprichter Designbase
FAQ - Veelgestelde vragen
Ik wil graag een website laten maken, hoe doe ik dit?

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

Wij bieden onderhoudscontracten voor het bijhouden van de software en het regelmatig voorzien van updates, voor kleine vragen over het plaatsen van content zoals teksten en foto’s kunnen wij altijd gebeld worden en geven wij graag gratis advies.

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

Een op maat gemaakte website laten maken in Nieuwegein kan bij Designbase! Een website op maat laten maken is het beste dat elk bedrijf tegenwoordig kan doen, dit zorgt voor uniekheid, professionaliteit en het dieper in gaan op het merk dat je op de kaart wilt zetten.

– Website laten maken utrecht

– Website laten maken in Nieuwegein

– Website laten maken in IJsselstein

We voorzien de hele omgeving Utrecht van websites, ben jij de volgende?

Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.