22 jaar ervaring

3 dingen die
elke website
nodig heeft

Website laten maken in Nieuwegein

  • Super snelle prestatie
  • Uniek en professioneel design
  • SEO (Search Engine Optimization / Zoekmachine optimalisatie)
Designbase Webdesign en Webshops IJsselstein Utrecht E-Mail Webhosting

Webdesign Nieuwegein

Gerard Joling Website

Professionele en unieke webdesigns

Elk bedrijf online en ook fysieke winkels willen graag zo professioneel mogelijk overkomen naar de bezoekers en klanten. Wat is er nou een betere manier om dat online te doen dan met een professionele en unieke website. De bezoekers die op de website openen zien gelijk de professionaliteit en zullen om die reden alleen al sneller een product of service afnemen.

Unieke website laten maken in Nieuwegein

Website laten maken in Nieuwegein

Website met de beste CMS systemen laten bouwen

SEO website webdesign Nieuwegein

Website laten maken in Nieuwegein

Basis, Premium of precies op maat gemaakt met een uniek design? Kijk, Vergelijk en zie welk pakket er bij jouw bedrijf past. Wij helpen en denken mee met de designs en plannen die jij voor ogen hebt en realiseren het.

communigators
Website met de beste CMS systemen laten bouwen

Om het beste webdesign te creëren voor jouw website moeten we daarbij ook het juiste CMS systeem gebruiken. Bij Designbase werken wij met een aantal verschillende CMS systemen, voornamelijk WordPress maar wij hebben ook een hoop ervaring met systemen als; Magento, Woocommerce, ModX en Opencart. Nadat het project afgerond is geven we een uitgebreide uitleg hoe je zelf teksten, afbeeldingen en producten kan toevoegen of weghalen van de website of webshop.

SEO website webdesign Nieuwegein
SEO is DE manier om meer klanten binnen te halen, Wij specialiseren ons in SEO (Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie), Maar wat is SEO precies? SEO staat voor het optimaliseren van een website met het doel dat de website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van google en andere zoekmachines komt. Hoe hoger de website in de zoekresultaten verschijnt, des te hoger de kans is dat gebruikers de website vinden en bezoeken.

Website programmeur Nieuwegein

Wie is Designbase?

In 2000 heeft Ronald Westland het bedrijf Designbase opgericht. Vol passie voor het designen en programmeren van websites is hij begonnen en zo is hij nog steeds bezig. Een punt wat hij belangrijk vind – en altijd belangrijk heeft gevonden – is dat de kwaliteit van de websites die hij produceert extreem hoog ligt en dat de bedrijven waarmee Designbase samenwerkt erg blij zijn met het resultaat van het project. Daarbij heeft hij klantensupport hoog in het vaandel staan en dit zal dan ook altijd zijn prioriteit hebben.

Als je nog vragen hebt over één of meer van deze onderwerpen neem gerust contact op en dan zullen wij ze zo snel mogelijk beantwoorden!

website laten maken in Utrecht
FAQ

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

Wij bieden onderhoudscontracten voor het bijhouden van de software en het regelmatig voorzien van updates, voor kleine vragen over het plaatsen van content zoals teksten en foto’s kunnen wij altijd gebeld worden en geven wij graag gratis advies.

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

Prettig werkende websites
Die bijdragen aan zakelijk succes
Scroll naar top