22 jaar ervaring

Designbase
websitebureau Utrecht

Wil je een website laten bouwen in Utrecht? Dan ben je op het juiste adres!

  • Professionele webdesigns
  • Snelle performance
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Snelle service
Websitebureau Utrecht
Designbase Webdesign webshops ijsselstein utrecht

Vele klanten in Utrecht gingen u voor!

Website laten bouwen? Websitebureau Utrecht Designbase zorgt al 22 jaar voor een optimaal online resultaat.

Wij zijn een Webdesignbureau voor bedrijven in Utrecht en omstreken, gespecaliseerd in webdesign, mooi ontwerp en opensource CMS systemen zoals WordPress, Joomla, ModX, Magento, OpenCart en andere oplossingen.

Bij Designbase gaat het over meer dan alleen het laten maken van een mooie website. 
Wij willen bijdragen aan het succes van uw onderneming. Dat doen we door nieuwe klanten voor u te werven via slimme en betaalbare online marketing.

Met online marketing verdient u uw website snel terug. Een website laten maken bij Designbase geeft u een voorsprong op uw concurrenten.

Neem contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen bij ons webdesign bureau in Utrecht.

Nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden van Designbase?
Bel naar 06 45 286447 en vraag naar Ronald.

FAQ

Het pakket hangt af van het type website u wilt laten bouwen. Een eenvoudige website met een 5-tal pagina’s is een Basis Online al voldoende. Voor een uitgebreide website met veel informatie en een kleine webshop zult u een Premiun Online moeten kiezen.

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit zit niet bij de pakketten inbegrepen.

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

Prettig werkende websites

Die bijdragen aan zakelijk succes
Scroll naar boven