Websitebureau Utrecht - Designbase

Versterk je online aanwezigheid!

Je wilt een website laten bouwen, deze moet professioneel zijn, ook moet de website uniek zijn en natuurlijk moet de website ook snel zijn voor optimale gebruiksvriendelijkheid.

Een website is tegenwoordig tenslotte het digitale visitekaartje van je bedrijf en geloof mij, het digitale visitekaartje wordt een stuk vaker gezien dan die originele kartonnen kaartjes die je hier en daar achterlaat.

Het is heel belangrijk dat een website super gebruiksvriendelijk is zodat de bezoekers die op de website terecht komen een optimale ervaring hebben, daarbij moet de website er natuurlijk ook professioneel uitzien want niks wekt meer wantrouwen dan een website die eruit ziet alsof je door alleen te scrollen al een virus te pakken hebt.

De beste manier om nieuwe klanten te krijgen in 2023!

Websites zijn het belangrijkste onderdeel van bedrijven tegenwoordig. Vrijwel alle marketing die je tegenwoordig kan doen – en dan heb ik het over social media marketing, SEO, SEA en nog veel meer – is allemaal online en daarom heb je dus een plek nodig om die mensen heen te kunnen sturen.

De bezoekers van jouw website moeten een goede ervaring hebben. Het is te vergelijken met fysieke winkels, als jij een nieuwe bank wilt kopen bijvoorbeeld en je komt in een zaak die meubels verkoopt en het ziet eruit alsof de zaak al 10 jaar verlaten is koop je daar ook liever geen bank, daarom is het belangrijk net als dat je je winkel netjes zou houden, je de website ook netjes moet houden.

Technieken veranderen constant en dus is het lastig om tot op de week up to date te blijven maar dat is ook niet nodig, 1 goede, professionele, unieke en technisch goed opgebouwde website kan je klanten voor jaren voorzien van een goede ervaring!

Peter Goulooze
Peter Goulooze
Werk al jaren samen met Designbase. Zeer betrouwbare partner!
Sandra Stigter
Sandra Stigter
betrouwbaar, reageren meteen op je vragen, geen onnodige kosten in rekening gebracht. Fijne samenwerking!
r Smink
r Smink
Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door
hch harmelen
hch harmelen
Designbase heeft voor HCH (Hippisch Centrum Harmelen)BV de website gebouwd. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het resultaat.
Jacqueline Harberink
Jacqueline Harberink
Ik werk al jaren met Designbase en ik vind het fijn dat ze snel en adequaat reageren. Een betrouwbare partner met ook een goede afterservice!
Kees Schreuders
Kees Schreuders
Zoek niet verder als je een partner zoekt, die jou aanvult en aanspreekbaar en bereikbaar is als het nodig is. Ter zake, vakkundig, communicatief. Designbase weet zich goed te verplaatsen in de belevingswereld van de klant en daarop aan te haken.
Francois Majeau
Francois Majeau
Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.
Ruud Strien
Ruud Strien
Ik vind het handig en makkelijk om met Designbase te werken. Ze zijn snel, creatief en ze denken met je mee en zorgen altijd voor oplossingen als er iets snel moet gebeuren. Erg professioneel !!
Gerwin Buis
Gerwin Buis
Al jarenlang trouwe klant van Designbase. Uitstekende partij voor alle online werkzaamheden en heel belangrijk: Als er een probleem is, lossen ze het op! Aanrader!
Robbert Vogtländer
Robbert Vogtländer
Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Waarom zou ik werken met Designbase?

Onze prioriteit ligt zoals ik al meerdere malen vernoemd heb, bij het realiseren van de beste ervaring voor jouw online klanten. Dit doen wij door het toepassen van de kennis die wij opgedaan hebben in de 20 jaar dat we in deze industrie werken.

Over de laatste 20 jaar is er veel veranderd maar 1 ding wat niet veranderd is de basis van een goede ervaring op een website of webshop. Na 20 jaar hebben wij dit geperfectioneerd en wij passen dit toe op alle websites die wij maken.

Als je nog vragen hebt, plan een gratis adviesgesprek in! We beantwoorden graag alle vragen die jou kunnen helpen en vertellen jou wat mogelijk is voor jouw bedrijf!

FAQ - Veelgestelde vragen

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

– Websitebureau Utrecht

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit zit niet bij de pakketten inbegrepen.

– Websitebureau Utrecht

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

– Websitebureau Utrecht

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

– Websitebureau Utrecht

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

– Websitebureau Utrecht

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

– Websitebureau Utrecht

Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.