Website laten maken IJsselstein - Webdesign IJsselstein

Belangrijke onderdelen van websites die je niet kan missen!

Het belangrijkste deel is, geloof het of niet, uiterlijk. De website moet professionaliteit uitstralen en vertrouwen wekken. Het belangrijkste is de eerste indruk, die houdt bezoekers op de website en wanneer het tijd is dat ze een aankoop gaan doen of contact op willen nemen voor een dienst is het belangrijk dat ze jouw bedrijf vertrouwen.

Je bent vast zelf wel is een website tegen gekomen waarvan je dacht; hmm, dit ziet er niet helemaal zuiver uit – waarna je de website hebt verlaten. Dit is de reden dat de website er top uit moet zien.

Dit heeft grote invloed op het conversiepercentage van jouw website

Het conversiepercentage, iedereen wilt deze zo hoog mogelijk hebben, ik bedoel, wie wilt er nu niet meer verkopen per hetzelfde aantal bezoekers.

Het onderdeel dat hier veel invloed op heeft is de snelheid. De snelheid van een website is erg belangrijk, niemand houdt ervan om te wachten of het nu in de rij aan de kassa is of het nu online is tot de website geladen is.

Nu vraag je je misschien af waarom ik dit noem, de reden hiervoor is dat onderzoeken laten zien dat zelfs 1 seconde minder laadtijd al een wereld van verschil kan maken in het conversiepercentage van een website.
Technisch optimaliseren wij de websites zodat de laadtijd als bliksem gaat (soms zelfs tot zo snel als 0,5 seconde!).

Website laten maken in Nieuwegein - Gerard Joling Website webdesign Utrecht

Website - Gerard joling
Website laten maken IJsselstein

De nummer 1 manier om bezoekers op jouw website te krijgen

De nummer 1 manier om bezoekers te krijgen is niet: Social Media Marketing, Google advertenties of een grote sticker op de zijkant van je werkauto. De nummer 1 manier is….. SEO! Je hebt er misschien wel is van gehoord maar, ik zal voor de zekerheid een korte uitleg geven :

SEO of Zoekmachine Optimalisatie is het optimaliseren van techniek, inhoud en opbouw van een pagina zodat deze goed gescoord wordt door Google en andere zoekmachines. Waar deze goede scores voor zorgen is: De pagina’s die goed geoptimaliseerd zijn komen bovenaan in de zoekresultaten te staan als er gezocht wordt op de zoekterm waarvoor jij de pagina geoptimaliseerd hebt.

Volgends een onderzoek komt 91,5% van bezoekers van Google niet verder dan de eerste pagina van zoekresultaten, daarbij is de groep van bezoekers die op de zoekterm gezocht hebben, al op zoek naar de dienst of het product dat je verkoopt, daardoor wordt het verkopen een makkie!

Website laten maken IJsselstein

Website - Classics Tour De France
Website laten maken IJsselstein

5/5 Google reviews

Designbase review

Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door

designbase review 2

Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Designbase review 3

Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.

Hoe weet je welk systeem het beste bij jouw bedrijf past?

Er zijn meerdere systemen waarmee wij werken, de een is meer geschikt voor het ene bedrijf en de andere meer voor andere bedrijven. Ik ga je hier vertellen waarmee wij ongeveer constateren welk systeem het beste bij jou past.

Laten we beginnen met het meest gebruikte systeem: WordPress. WordPress is een geweldig systeem waarmee de mooiste websites gebouwd worden. Dit systeem wordt vaak gebruikt voor elke website die geen producten via een webshop wilt verkopen. WordPress is erg makkelijk te gebruiken voor iedereen (ook de digibeten onder ons) waardoor je gemakkelijk zelf aanpassingen kan maken aan tekst, afbeeldingen en meer.

Het volgende systeem is niet echt een systeem maar het is een aanvulling van WordPress, ik heb het over: Woocommerce. Woocommerce is een plugin voor WordPress waarmee je een webshop kan bouwen. Woocommerce is net als WordPress geweldig omdat het super makkelijk te gebruiken is. Producten toevoegen, weghalen, prijzen veranderen, afbeeldingen veranderen en nog veel meer is hiermee makkelijk te doen.

Het laatste systeem waar ik het over ga hebben is een systeem dat wordt gebruikt voor het bouwen van hele grote webshops, ik heb het over: Magento. Magento is een systeem die al jaren geperfectioneerd is voor het bouwen van webshops. Magento is een gecompliceerd systeem dus wij raden dit alleen aan als de webshop meer dan 10.000 producten en/of variaties moet opslaan.

Weet je nog niet welk systeem er het beste bij jouw bedrijf past?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Website programmeur IJsselstein

Wie is Designbase?

In 2000 heeft Ronald Westland het bedrijf Designbase opgericht. Vol passie voor het designen en programmeren van websites is hij begonnen en zo is hij nog steeds bezig. Een punt wat hij belangrijk vind – en altijd belangrijk heeft gevonden – is dat de kwaliteit van de websites die hij produceert extreem hoog ligt en dat de bedrijven waarmee Designbase samenwerkt erg blij zijn met het resultaat van het project. Daarbij heeft hij klantensupport hoog in het vaandel staan en dit zal dan ook altijd zijn prioriteit hebben.

Als je nog vragen hebt over één of meer van deze onderwerpen neem gerust contact op en dan zullen wij ze zo snel mogelijk beantwoorden!

– Designbase | Webdesign IJsselstein | Website laten maken IJsselstein

website laten maken in Utrecht
Website laten maken IJsselstein - Webdesign IJsselstein
Ik wil graag een website laten maken, hoe doe ik dit?

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit  zit niet bij de pakketten inbegrepen.

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

Wij bieden onderhoudscontracten voor het bijhouden van de software en het regelmatig voorzien van updates, voor kleine vragen over het plaatsen van content zoals teksten en foto’s kunnen wij altijd gebeld worden en geven wij graag gratis advies.

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

Voor een webdesign op maat ontworpen in IJsselstein ben je op het juiste adres. Wij werken vanuit IJsselstein maar leveren website door heel Nederland. – Webdesign IJsselstein – Website laten maken IJsselstein

Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.