22 jaar ervaring

3 belangrijke
elementen die elke
website nodig heeft

Website laten maken IJsselstein

 

  • Super snelle performance
  • Professioneel en uniek webdesign
  • Hoog in de zoekresultaten voorkomen
Designbase Webdesign en Webshops IJsselstein Utrecht E-Mail Webhosting

Webdesign IJsselstein

Gerard Joling Website

Uniek en professioneel webdesign IJsselstein

Elk bedrijf moet een goede eerste indruk achterlaten op de mensen die voor het eerst langs komen, dat geldt uiteraard ook voor online bedrijven. De manier om dit online te doen is met een spectaculair webdesign die gelijk de aandacht trekt en bezoekers de indruk geeft dat je weet wat je doet. Wil jij zo’n webdesign? dan ben je bij Designbase op het juiste adres.

Professionele website laten maken IJsselstein

Website laten maken ijsselstein

SEO website webdesign IJsselstein

De beste CMS systemen om een website te laten maken IJsselstein

Website laten maken IJsselstein

Een basis, premium of op maat gemaakte website, met een uniek webdesign die pixel voor pixel is ontworpen zodat hij precies past bij de uitstraling van jouw bedrijf? We bieden het allemaal. We helpen en denken mee met de plannen die jij voor het webdesign in gedachte hebt en realiseren het.

communigators

SEO website webdesign IJsselstein

SEO, de magie van goed gevonden worden in zoekmachines. Wij specialiseren ons in SEO (Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie). Dan vraag je je misschien af, wat is SEO precies? SEO staat voor het verbeteren van een website, met als doel hogere posities te krijgen in de zoekresultaten van google en andere zoekmachines. Hoe hoger de website in de zoekresultaten komt, hoe hoger de kans is dat gebruikers de website bezoeken.  

Met de beste systemen een website laten maken IJsselstein

Bij Designbase werken we met een aantal verschillende CMS Systemen om het beste webdesign te creëren voor jouw website. Wij werken voornamelijk met WordPress maar we werken ook met CMS Systemen als: Magento, Woocommerce, ModX en Opencart. Nadat de website geleverd is bieden wij ook een complete uitleg aan met hoe je zelf teksten, afbeeldingen en producten aan de website kan toevoegen of van de website af kan halen.

Website programmeur IJsselstein
Wie is Designbase?

In 2000 heeft Ronald Westland het bedrijf Designbase opgericht. Vol passie voor het designen en programmeren van websites is hij begonnen en zo is hij nog steeds bezig. Een punt wat hij belangrijk vind – en altijd belangrijk heeft gevonden – is dat de kwaliteit van de websites die hij produceert extreem hoog ligt en dat de bedrijven waarmee Designbase samenwerkt erg blij zijn met het resultaat van het project. Daarbij heeft hij klantensupport hoog in het vaandel staan en dit zal dan ook altijd zijn prioriteit hebben.

Als je nog vragen hebt over één of meer van deze onderwerpen neem gerust contact op en dan zullen wij ze zo snel mogelijk beantwoorden!

website laten maken in Utrecht
FAQ

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit  zit niet bij de pakketten inbegrepen.

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

Wij bieden onderhoudscontracten voor het bijhouden van de software en het regelmatig voorzien van updates, voor kleine vragen over het plaatsen van content zoals teksten en foto’s kunnen wij altijd gebeld worden en geven wij graag gratis advies.

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

Prettig werkende websites
Die bijdragen aan zakelijk succes
Scroll naar top