Website bureau IJsselstein

Extreem belangrijke onderdelen die 70% van websites missen

Tegenwoordig is het voor elk bedrijf heel belangrijk om een website te hebben, maar er zit een wereld van verschil tussen zomaar een website en een echte professionele website gebouwd en ontworpen door experts.

De missende onderdelen....

Websites zijn het digitale visitekaartje van een bedrijf en een webshop is een digitale winkel maar deze moeten behandeld worden alsof het fysieke locaties of kaartjes zijn, waarom?

Beeld je in; je slaapt al weken slecht en je hebt een nieuw matras nodig, je rijdt naar de dichtstbijzijnde beddenzaak, je loopt naar binnen en tot je verschrikking zijn de matrassen in de showroom verkleurd, de helft van de lampen doen het niet, de vloer ligt vol met troep en de prullenbakken zien eruit alsof ze al een jaar niet geleegd zijn…

Zou jij hier een matras aanschaffen?

Ik kan je vertellen, ik niet in ieder geval, dit is de fout die mensen maken met hun websites en webshops. De websites zijn outdated, het is exact hetzelfde als andere, het werkt allemaal niet goed meer, dit heeft hetzelfde effect als die beddenzaak waar ik het eerder over had. Het eerste onderdeel wat 70% van websites mist is dus: Professionaliteit en uniekheid.

entertainment-nl-designbase-portfolio

Website - EntertainmentNL
Website Bureau IJsselstein

5/5 Google reviews

Designbase review

Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door

designbase review 2

Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Designbase review 3

Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.

jha-porcelain-designbase-portfolio

Website - JHA Porcelain
Website Bureau IJsselstein

De manier om jouw website/webshops conversiepercentage te verhogen

Dan komen we bij onderdeel 2. De opbouw en technische optimalisatie van websites en webshops. Dit zorgt ervoor dat de website geoptimaliseerd is om de beste ervaring voor jouw online klanten te creëren.

Dit doen wij door de website/webshop te versnellen zodat laadtijden minder lang zijn zal het conversiepercentage omhoog gaan. Uit studies blijkt dat zelfs 1 seconde kortere laadtijd al een wereld van verschil maakt.

Naast de snelheid van de website/webshop is het natuurlijk ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alles makkelijk te vinden is, wanneer er een bezoeker langer dan een minuut moet zoeken naar dat waarvoor hij/zij gekomen is zal de bezoeker geheid afhaken en misschien zelfs een bezoekje aan een concurrent brengen (en dat willen we natuurlijk niet)

VanDijkDeMeern Website bureau IJsselstein Webdesignbureau Nieuwegein
Website - Van Dijk de Meern
Website Bureau IJsselstein
Website bureau IJsselstein
Website - Restaurant ICHI
Website Bureau IJsselstein

De beste en goedkoopste manier om bezoekers naar jouw website te krijgen

Dit is een eenmalige investering en dan is het simpelweg een kwestie van bijhouden, wanneer dit 1 keer gedaan is en goed bijgehouden wordt zal het gegarandeerd een hoop bezoek opleveren voor een lange tijd.

Waar heb ik het over? SEO of Zoekmachine Optimalisatie. SEO is in het kort het optimaliseren van techniek, inhoud en opbouw van een pagina zodat deze een goede indruk op Google en andere zoekmachines maakt. Dit zorgt ervoor dat Google en de andere zoekmachines de geoptimaliseerde pagina bovenaan in de zoekresultaten zet wanneer er op de zoekterm waarvoor hij geoptimaliseerd is gezocht wordt.

Dit zal met bijhouden, jaren bezoek opleveren en het mooiste is dat het bezoek dat het oplevert, al aan het zoeken was naar hetgeen wat jij verkoopt! Dus de verkoop wordt een makkie!

Heb je nog vragen over SEO? 

Neem dan nu contact op voor een gratis adviesgesprek!
FAQ - Veelgestelde vragen
Ik wil graag een website laten maken, hoe doe ik dit?

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

– Website bureau IJsselstein

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

– Website bureau IJsselstein

Nee, maar dit is een extra optie die toegevoegd kan worden in de offerte.

– Website bureau IJsselstein

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

– Website bureau IJsselstein

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

– Website bureau IJsselstein

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

– Website bureau IJsselstein

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

– Website bureau IJsselstein

Ja dat is zeker mogelijk alhoewel wij er de voorkeur hebben ook de webhosting te verzorgen. De reden daarvoor is dat wij toegang hebben tot alle technische aspecten van de website en dit is bij andere providers wel eens lastig. Ook is het moeilijk te garanderen dat een website snel draait en zal blijven draaien omdat wij geen grip hebben op de server software of het aantal websites dat op een server van collega’s staan. Het komt voor dat er veel websites op een server geplaatst worden en dat daardoor de snelheid van de website niet optimaal is.

– Website bureau IJsselstein

Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op
Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.