Website bureau IJsselstein

Extreem belangrijke onderdelen die 70% van websites missen

Tegenwoordig is het voor elk bedrijf heel belangrijk om een website te hebben, maar er zit een wereld van verschil tussen zomaar een website en een echte professionele website gebouwd en ontworpen door experts.

Website bureau IJsselstein webdesign

De missende onderdelen....

Websites zijn het digitale visitekaartje van een bedrijf en een webshop is een digitale winkel maar deze moeten behandeld worden alsof het fysieke locaties of kaartjes zijn, waarom?

Beeld je in; je slaapt al weken slecht en je hebt een nieuw matras nodig, je rijdt naar de dichtstbijzijnde beddenzaak, je loopt naar binnen en tot je verschrikking zijn de matrassen in de showroom verkleurd, de helft van de lampen doen het niet, de vloer ligt vol met troep en de prullenbakken zien eruit alsof ze al een jaar niet geleegd zijn…

Zou jij hier een matras aanschaffen?

Ik kan je vertellen, ik niet in ieder geval, dit is de fout die mensen maken met hun websites en webshops. De websites zijn outdated, het is exact hetzelfde als andere, het werkt allemaal niet goed meer, dit heeft hetzelfde effect als die beddenzaak waar ik het eerder over had. Het eerste onderdeel wat 70% van websites mist is dus: Professionaliteit en uniekheid.

entertainment-nl-designbase-portfolio

Website - EntertainmentNL
Website Bureau IJsselstein

Peter Goulooze
Peter Goulooze
Werk al jaren samen met Designbase. Zeer betrouwbare partner!
Sandra Stigter
Sandra Stigter
betrouwbaar, reageren meteen op je vragen, geen onnodige kosten in rekening gebracht. Fijne samenwerking!
r Smink
r Smink
Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door
hch harmelen
hch harmelen
Designbase heeft voor HCH (Hippisch Centrum Harmelen)BV de website gebouwd. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het resultaat.
Jacqueline Harberink
Jacqueline Harberink
Ik werk al jaren met Designbase en ik vind het fijn dat ze snel en adequaat reageren. Een betrouwbare partner met ook een goede afterservice!
Kees Schreuders
Kees Schreuders
Zoek niet verder als je een partner zoekt, die jou aanvult en aanspreekbaar en bereikbaar is als het nodig is. Ter zake, vakkundig, communicatief. Designbase weet zich goed te verplaatsen in de belevingswereld van de klant en daarop aan te haken.
Francois Majeau
Francois Majeau
Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.
Ruud Strien
Ruud Strien
Ik vind het handig en makkelijk om met Designbase te werken. Ze zijn snel, creatief en ze denken met je mee en zorgen altijd voor oplossingen als er iets snel moet gebeuren. Erg professioneel !!
Gerwin Buis
Gerwin Buis
Al jarenlang trouwe klant van Designbase. Uitstekende partij voor alle online werkzaamheden en heel belangrijk: Als er een probleem is, lossen ze het op! Aanrader!
Robbert Vogtländer
Robbert Vogtländer
Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.
jha-porcelain-designbase-portfolio

Website - JHA Porcelain
Website Bureau IJsselstein

De manier om jouw website/webshops conversiepercentage te verhogen

Dan komen we bij onderdeel 2. De opbouw en technische optimalisatie van websites en webshops. Dit zorgt ervoor dat de website geoptimaliseerd is om de beste ervaring voor jouw online klanten te creëren.

Dit doen wij door de website/webshop te versnellen zodat laadtijden minder lang zijn zal het conversiepercentage omhoog gaan. Uit studies blijkt dat zelfs 1 seconde kortere laadtijd al een wereld van verschil maakt.

Naast de snelheid van de website/webshop is het natuurlijk ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alles makkelijk te vinden is, wanneer er een bezoeker langer dan een minuut moet zoeken naar dat waarvoor hij/zij gekomen is zal de bezoeker geheid afhaken en misschien zelfs een bezoekje aan een concurrent brengen (en dat willen we natuurlijk niet)

VanDijkDeMeern Website bureau IJsselstein Webdesignbureau Nieuwegein
Website - Van Dijk de Meern
Website Bureau IJsselstein
Website bureau IJsselstein
Website - Restaurant ICHI
Website Bureau IJsselstein

De beste en goedkoopste manier om bezoekers naar jouw website te krijgen

Dit is een eenmalige investering en dan is het simpelweg een kwestie van bijhouden, wanneer dit 1 keer gedaan is en goed bijgehouden wordt zal het gegarandeerd een hoop bezoek opleveren voor een lange tijd.

Waar heb ik het over? SEO of Zoekmachine Optimalisatie. SEO is in het kort het optimaliseren van techniek, inhoud en opbouw van een pagina zodat deze een goede indruk op Google en andere zoekmachines maakt. Dit zorgt ervoor dat Google en de andere zoekmachines de geoptimaliseerde pagina bovenaan in de zoekresultaten zet wanneer er op de zoekterm waarvoor hij geoptimaliseerd is gezocht wordt.

Dit zal met bijhouden, jaren bezoek opleveren en het mooiste is dat het bezoek dat het oplevert, al aan het zoeken was naar hetgeen wat jij verkoopt! Dus de verkoop wordt een makkie!

Heb je nog vragen over SEO? 

Neem dan nu contact op voor een gratis adviesgesprek!

SEO Bundels - Website bureau IJsselstein

Website + SEO Bundels

Website en SEO pakketten gebundeld, samen een voordelige prijs. Klik op de knop hieronder en bekijk en vergelijk de pakketten met elkaar.

FAQ - Veelgestelde vragen

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit  zit niet bij de pakketten inbegrepen.

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

Ja dat is zeker mogelijk alhoewel wij er de voorkeur hebben ook de webhosting te verzorgen. De reden daarvoor is dat wij toegang hebben tot alle technische aspecten van de website en dit is bij andere providers wel eens lastig. Ook is het moeilijk te garanderen dat een website snel draait en zal blijven draaien omdat wij geen grip hebben op de server software of het aantal websites dat op een server van collega’s staan. Het komt voor dat er veel websites op een server geplaatst worden en dat daardoor de snelheid van de website niet optimaal is.

Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op
Scroll naar boven