Maak jouw website nummer #1!

Marketing is het belangrijkste onderdeel van elk bedrijf.

Zonder klanten zal je uiteindelijk failliet gaan en dit is precies het tegenovergestelde van het doel dat elk bedrijf heeft.

Het doel van elk bedrijf is natuurlijk geld verdienen.

Geld verdienen doe je door diensten of producten te verkopen…

Diensten of producten verkopen doe je door middel van marketing…

Maar dan is de vraag; Wat is de beste marketing voor jouw bedrijf?

Is het billboards huren?

Advertenties op Google zetten?

Misschien Facebook campagnes opzetten?

En nu kan elk van deze werken, maar de marketingtechniek waar ik jou over ga vertellen werkt voor elk bedrijf!

Wat is deze marketingtechniek?

SEO!!

Misschien heb je er weleens van gehoord, maar zo niet zal ik het kort uitleggen.

SEO of Zoekmachine Optimalisatie is het optimaliseren van pagina’s op een website om bovenaan de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te komen.

Waar dit voor zorgt is simpelweg, wanneer iemand op zoek is naar een van de diensten of een van de producten die jij verkoopt en ze zoeken hiernaar op Google (of andere zoekmachines), dan kom jij als één van de eerste naar voren in de zoekresultaten.

De reden dat dit voor elk bedrijf werkt is omdat het altijd om de mensen gaat die naar jouw producten of diensten zoeken.

Dit zal zorgen voor een hoger percentage van bezoekers die aankopen doen of leads worden omdat ze al op zoek waren naar wat jij verkoopt,

en meer bezoekers = meer klanten, dus dit zal (als het goed uitgevoerd is) voor meer klanten zorgen.

SEO is naar mijn mening de beste manier van marketing om die reden en daarbij is het ook nog goedkoper dan alle andere marketingtechnieken want je hoeft niet duizenden euro’s aan advertenties uit te geven die niks meer opleveren wanneer je stopt met betalen.

SEO is 1 keer veel werk en dan simpelweg onderhouden, dit is waarom het zo goedkoop is.

1 Minpunt is dat het veel tijd kost en erg lastig is om alles te leren en uit te voeren voor een goede rank…

Maar voor alles is een oplossing!

Voor een minimale prijs en goedkoop onderhoud, optimaliseren wij zoveel pagina’s als nodig, kunnen wij artikelen voor de website schrijven en optimaliseren zodat je website nog verder omhoog vliegt en kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website na nieuwe Google algoritme updates en concurrenten updates, jouw website niet lijdt.

Wil jij graag weten wat er mogelijk is voor jouw bedrijf in de wereld van zoekmachine optimalisatie en wat de kosten hiervan zijn? Vraag een gratis SEO scan aan.

Met deze scan kunnen wij uitvinden voor welke pagina’s en zoektermen het mogelijk is om jouw website bovenaan Google en de andere zoekmachines te krijgen en kunnen we een prijsopgave maken zodat je weet wat het kost om deze pagina’s te optimaliseren.

De scan is 100% gratis, zonder addertjes onder het gras, dus wil je deze scan doen en met de informatie zelf aan de slag gaan is dat ook geen enkel probleem!

Peter Goulooze
Peter Goulooze
Werk al jaren samen met Designbase. Zeer betrouwbare partner!
Sandra Stigter
Sandra Stigter
betrouwbaar, reageren meteen op je vragen, geen onnodige kosten in rekening gebracht. Fijne samenwerking!
r Smink
r Smink
Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door
hch harmelen
hch harmelen
Designbase heeft voor HCH (Hippisch Centrum Harmelen)BV de website gebouwd. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het resultaat.
Jacqueline Harberink
Jacqueline Harberink
Ik werk al jaren met Designbase en ik vind het fijn dat ze snel en adequaat reageren. Een betrouwbare partner met ook een goede afterservice!
Kees Schreuders
Kees Schreuders
Zoek niet verder als je een partner zoekt, die jou aanvult en aanspreekbaar en bereikbaar is als het nodig is. Ter zake, vakkundig, communicatief. Designbase weet zich goed te verplaatsen in de belevingswereld van de klant en daarop aan te haken.
Francois Majeau
Francois Majeau
Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.
Ruud Strien
Ruud Strien
Ik vind het handig en makkelijk om met Designbase te werken. Ze zijn snel, creatief en ze denken met je mee en zorgen altijd voor oplossingen als er iets snel moet gebeuren. Erg professioneel !!
Gerwin Buis
Gerwin Buis
Al jarenlang trouwe klant van Designbase. Uitstekende partij voor alle online werkzaamheden en heel belangrijk: Als er een probleem is, lossen ze het op! Aanrader!
Robbert Vogtländer
Robbert Vogtländer
Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

FAQ - Veelgestelde vragen

Is SEO een zekere zaak?

Of SEO werkt is aan de hand van Google. Het korte antwoord is nee maar de kans dat het werkt is wel erg hoog, wat we aan het einde van de dag doen voor SEO is ervoor zorgen dat wij Google helpen met het bereiken van hun doel en dat is de beste user experience voor hun gebruikers creëren, zolang als wij goede, duidelijke en behulpzame pagina’s optimaliseren zal Google dit zien en zullen ze je ervoor belonen met een hogere positie.

Dit ligt aan Google, de ene keer werkt het binnen een week en de andere keer heeft Google een maand nodig om de pagina te crawlen, indexeren en ranken.

Zolang het goed gedaan wordt zul je van SEO het langste profijt hebben en de beste bezoekers naar je website toe halen, dit zal zorgen voor meer aankopen per klant. Wat ook een voordeel aan SEO is, is dat het zonder bij te houden een tijd kan blijven werken in tegenstelling tot bijvoorbeeld Facebook advertenties die niks meer opleveren wanneer je stopt met betalen voor advertentie campagnes.

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om hoger in de zoekresultaten tevoorschijn te komen en zo meer traffic binnen te halen op je website.

Zoekmachine optimalisatie is een heel stuk goedkoper dan ADword campagnes (SEA). SEA is zoekmachine adverteren. De prijzen van SEA kunnen heel erg oplopen als een trefwoord meerdere keren gebruikt wordt om mee te adverteren, voor zoekmachine optimalisatie daarentegen, wordt er een vaste prijs gesteld voor het uitvoeren en bijhouden en is daarom veel goedkoper dan dat het is om voor SEA te blijven betalen.

0 +
Websites gebouwd
0 +
Jaar ervaring
0 /5
Google reviews
Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.