Maak jouw website nummer #1!

Marketing is erg belangrijk voor elk bedrijf.

Er zijn een hoop verschillende vormen van marketing.

Een van de beste vormen van marketing is SEO.

Misschien heb je er wel eens van gehoord, zo niet zal ik het even kort uitleggen.

SEO (Search Engine Optimization of Zoekmachine Optimalisatie) is het optimaliseren van een website om deze voor bepaalde zoektermen hoog in de zoekresultaten op Google te krijgen.

Zo wordt jouw als een van de eerste gezien als er op die zoektermen gezocht wordt en kan je potentiële klanten organisch via Google binnenhalen.

De voordelen van SEO

Betere gebruikerservaring

De gebruikerservaring zal veel beter worden door het optimaliseren van de snelheid, de content en de navigatie.

Meer bezoekers

Doordat je website beter vindbaar is in Google en andere zoekmachines, zullen er meer bezoekers op de website komen.

Duurzame strategie

Door topposities te veroveren voor zoekwoorden in jouw niche zal je van deze posities nog voor jaren bezoekers krijgen.

Focus op het juiste publiek

Het eerste en direct het belangrijkste onderdeel van SEO (en marketing in zijn geheel) is het vinden van de doelgroep, dit hebben we nodig om de juiste zoekwoorden te vinden in het zoekwoordenonderzoek, om de content op de juiste manier te creëren en om uit te zoeken wat we toe kunnen voegen om er voor te zorgen dat er zo veel mogelijk bezoekers converteren naar betalende klanten of leads. Het juiste publiek is dan ook waar onze focus vanaf het begin op ligt en waar we nooit de focus op verliezen.

webdesign bureau utrecht conversies
5/5 Google reviews
Designbase review

Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door

designbase review 2

Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Designbase review 3

Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.

Ons doel voor SEO

Ons doel voor SEO is om de websites waaraan we werken hoog in de zoekresultaten te krijgen door de websites kwalitatief te verbeteren, hierbij heb ik het voornamelijk over gebruikerservaring. Onderdelen zoals snelheid van de website, goede content en goede navigatie zijn erg belangrijk voor de gebruikerservaring van de bezoekers en zullen ook direct meehelpen met het verhogen van het conversiepercentage. Door de kwaliteit van een website aanzienlijk te verbeteren zorgen we ervoor dat de website op één lijn staat met het doel van Google. Het doel van Google is om zo goed mogelijk te antwoorden op de zoekopdrachten en Google bereikt dit doel door de websites met de beste gebruikerservaring en content de hoogste posities in de zoekresultaten te geven.

SEO resultaten

Onze SEO werkwijze

Stap 1 - SEO scan

Met de SEO scan zullen we kijken welke onderdelen van de website er precies verbeterd moeten worden.

Stap 2 - Zoekwoorden onderzoek

Met het zoekwoordenonderzoek gaan wij een lijst met zoekwoorden maken, kijken wat de concurrentie hiervoor is en wat we kunnen bereiken met deze zoekwoorden.

Stap 3 - Technische optimalisatie

De technische optimalisatie is het op orde maken van alle technische onderdelen die geoptimaliseerd moeten worden voor een betere ervaring van bezoekers en Google.

Stap 4 - Pagina’s herstructureren

Website pagina’s worden vaak opgebouwd met onnodige elementen of met een compleet verkeerde structuur, dit moet verbeterd worden voor Google.

Stap 5 - Content

Er moet meer content op de website komen, wij zullen artikels schrijven, plaatsen en optimaliseren voor het converteren van bezoekers en het scoren in Google.

Stap 6 - Monitoring

We houden posities, vertoningen en bezoekersaantallen bij, we sturen bij waar nodig en maken maandelijks een rapport voor jou zodat alles zo transparant mogelijk blijft.

SEO is nu eenmaal bakken met werk...

SEO is heel veel werk en vereist veel kennis van het vak…

Zelfs voor de basisonderdelen van SEO moet je een goed begrip hebben van het bouwen van websites

Het kost veel tijd om alles te leren wat er nodig is en om dit vervolgens uit te voeren

En als je een goede fout maakt zal Google je website een strike geven, als dit gebeurt kan je in de zoekmachine scoren op je buik schrijven…

Wij kunnen deze problemen voor je tackelen, al dit werk van je overnemen en ervoor zorgen dat jouw website gaat scoren op Google

Ben je klaar om Google te veroveren?
SEO - zoekmachine optimalisatie - goede website

FAQ - Veelgestelde vragen

Is SEO een zekere zaak?

Of SEO werkt is aan de hand van Google. Het korte antwoord is nee maar de kans dat het werkt is wel erg hoog, wat we aan het einde van de dag doen voor SEO is ervoor zorgen dat wij Google helpen met het bereiken van hun doel en dat is de beste user experience voor hun gebruikers creëren, zolang als wij goede, duidelijke en behulpzame pagina’s optimaliseren zal Google dit zien en zullen ze je ervoor belonen met een hogere positie.

Dit ligt aan Google, de ene keer werkt het binnen een week en de andere keer heeft Google een maand nodig om de pagina te crawlen, indexeren en ranken.

Zolang het goed gedaan wordt zul je van SEO het langste profijt hebben en de beste bezoekers naar je website toe halen, dit zal zorgen voor meer aankopen per klant. Wat ook een voordeel aan SEO is, is dat het zonder bij te houden een tijd kan blijven werken in tegenstelling tot bijvoorbeeld Facebook advertenties die niks meer opleveren wanneer je stopt met betalen voor advertentie campagnes.

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om hoger in de zoekresultaten tevoorschijn te komen en zo meer traffic binnen te halen op je website.

Zoekmachine optimalisatie is een heel stuk goedkoper dan ADword campagnes (SEA). SEA is zoekmachine adverteren. De prijzen van SEA kunnen heel erg oplopen als een trefwoord meerdere keren gebruikt wordt om mee te adverteren, voor zoekmachine optimalisatie daarentegen, wordt er een vaste prijs gesteld voor het uitvoeren en bijhouden en is daarom veel goedkoper dan dat het is om voor SEA te blijven betalen.

Websites gebouwd
0 +
Jaar ervaring
0 +
Google reviews
0 /5
Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.