22 jaar ervaring

Designbase
Webdesign bureau
Utrecht

Als je opzoek bent naar de beste en meest unieke webdesigns, dan ben je
op het juiste adres! 

 

  • Snelle website
  • De beste ervaring voor je klanten
  • Overtuigend
  • Professioneel
Webdesign bureau Utrecht
Designbase Webdesign webshops ijsselstein utrecht

Vele klanten in Utrecht gingen u voor!

Website laten maken? Wij zorgen al 22 jaar voor een optimaal online resultaat.

Wij zijn een Webdesign bureau voor bedrijven in Utrecht en omstreken, gespecialiseerd in webdesign, mooi ontwerp en opensource cms systemen zoals WordPress, Joomla, ModX, Magento, OpenCart en andere oplossingen.

Bij Designbase gaat het over meer dan alleen het laten maken van een mooie website. 
Wij willen bijdragen aan het succes van uw onderneming. Dat doen we door nieuwe klanten voor u te werven via slimme en betaalbare online marketing.

Met online marketing verdient u uw website snel terug. Een website laten maken bij Designbase geeft u een voorsprong op uw concurrenten. 

Neem contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen bij ons webdesign bureau Utrecht.

Nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden van Designbase?
Bel naar 06 45 286447 en vraag naar Ronald.

FAQ

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit  zit niet bij de pakketten inbegrepen.

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

Ja dat is zeker mogelijk alhoewel wij er de voorkeur hebben ook de webhosting te verzorgen. De reden daarvoor is dat wij toegang hebben tot alle technische aspecten van de website en dit is bij andere providers wel eens lastig. Ook is het moeilijk te garanderen dat een website snel draait en zal blijven draaien omdat wij geen grip hebben op de server software of het aantal websites dat op een server van collega’s staan. Het komt voor dat er veel websites op een server geplaatst worden en dat daardoor de snelheid van de website niet optimaal is.

Heb je meer vragen? Neem gerust contact met ons op

Prettig werkende websites

Die bijdragen aan zakelijk succes

Scroll naar boven