Creatieve Websites Webdesign bureau Utrecht

Transformeer Ideeën naar Impact

Een website is tegenwoordig het belangrijkste onderdeel van elk bedrijf. 90% van mensen zoeken eerder op internet een bedrijf op om een dienst of product van af te nemen dan dat ze in de auto zullen stappen om in de stad te zoeken.

Dit betekent dat de professionaliteit van je website erg belangrijk is en omdat er zo ongelofelijk veel bedrijven zijn tegenwoordig, zijn er zoveel websites dat uniek zijn ook erg lastig kan zijn.

Wij zijn hierin gespecialiseerd, wij maken websites perfect op maat voor jouw bedrijf en zorgen er in het proces voor dat de website zo gebruikersvriendelijk is als maar kan zodat alle bezoekers een goede eerste indruk en ervaring hebben bij jouw bedrijf.

Webdesign bureau utrecht

Webshop - Puur & Kracht
Webdesign bureau Utrecht

Creatieve Websites Webdesign bureau Utrecht

Wij bouwen meer dan websites, wij bouwen een ervaring

Door het technisch optimaliseren van de websites die we bouwen zorgen we ervoor dat de websites sneller dan usain bolt zijn, dit zal ervoor zorgen dat bezoekers niet meer tijd besteden aan het wachten tot een pagina geladen is dan het lezen van de pagina.

Studies hebben bewezen dat zelfs 1 seconde minder laadtijd een wereld van verschil maakt. Een snelle website samen met een uniek en professioneel ontwerp maakt een normale website een uitstekende website.

5/5 Google reviews

Designbase review

Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door

designbase review 2

Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Designbase review 3

Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.

Designbase - Webdesign bureau Utrecht

Wie is Designbase?

In 2000 heeft Ronald Westland het bedrijf Designbase opgericht. Vol passie voor het designen en programmeren van websites is hij begonnen en zo is hij nog steeds bezig. Een punt wat hij belangrijk vind – en altijd belangrijk heeft gevonden – is dat de kwaliteit van de websites die hij produceert extreem hoog ligt en dat de bedrijven waarmee Designbase samenwerkt erg blij zijn met het resultaat van het project. Daarbij staat klantensupport hoog in het vaandel en dit zal dan ook altijd prioriteit hebben.

Als je nog vragen hebt over één of meer van deze onderwerpen neem gerust contact op en dan zullen wij ze zo snel mogelijk beantwoorden!

– Designbase, Webdesign bureau Utrecht

website laten maken in Utrecht
FAQ - Veelgestelde vragen
Ik wil graag een website laten maken, hoe doe ik dit?

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

– Webdesign bureau Utrecht

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit  zit niet bij de pakketten inbegrepen.

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

– Webdesign bureau Utrecht

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

Wij bieden onderhoudscontracten voor het bijhouden van de software en het regelmatig voorzien van updates, voor kleine vragen over het plaatsen van content zoals teksten en foto’s kunnen wij altijd gebeld worden en geven wij graag gratis advies.

– Webdesign bureau Utrecht

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

– Webdesign bureau Utrecht

Heb je meer vragen? Neem gerust contact met ons op
Designbase 2023 - Webdesign bureau Utrecht
Prettig werkende websites
Die bijdragen aan zakelijk succes
Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.