Webdesign Nieuwegein

De sleutel tot een succesvol webdesign

Een succesvol webdesign is een ontwerp dat strak, professioneel, uniek en overzichtelijk is. Professionaliteit in een webdesign is erg belangrijk omdat dit vertrouwen wekt bij bezoekers die langs komen. Je hebt weleens gezocht voor een product of service waarbij je op een website terecht kwam die leek alsof die in 2005 gebouwd was op een PC met Windows XP, heb jij daar wat gekocht?

Designbase Webdesign webshops ijsselstein utrecht

De belangrijkste onderdelen die zorgen voor een hoog conversiepercentage

Websitebureau Utrecht Webdesign Nieuwegein Webdesign IJsselstein

Webshop - MJ Bloem
Webdesign Nieuwegein

Overzichtelijkheid is erg belangrijk op een website of webshop. Het is te vergelijken met winkels, als je een winkel in loopt opzoek naar een bepaald product zit je er niet op te wachten om de hele winkel af te speuren voor 1 item toch?

Wat wij proberen te doen met een overzichtelijk webdesign is een pad zonder weerstand creëren, elke keer dat er een obstakel is hoe klein het ook is zullen er mensen zijn die afhaken.

Het volgende wat erg belangrijk is voor conversiepercentage is laadtijd van pagina’s, niemand houdt ervan om te wachten, vooral tegenwoordig met social media en same day delivery, heeft geduld een nieuwe diepte bereikt.

Uit studies blijkt dat tegenwoordig een verschil van 1 seconde laadtijd al groot effect heeft op de conversiepercentages van websites en webshops.

Het enigste wat super belangrijk is, is dat de bezoekers en online klanten de beste ervaring hebben op jouw website!

Peter Goulooze
Peter Goulooze
Werk al jaren samen met Designbase. Zeer betrouwbare partner!
Sandra Stigter
Sandra Stigter
betrouwbaar, reageren meteen op je vragen, geen onnodige kosten in rekening gebracht. Fijne samenwerking!
r Smink
r Smink
Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door
hch harmelen
hch harmelen
Designbase heeft voor HCH (Hippisch Centrum Harmelen)BV de website gebouwd. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het resultaat.
Jacqueline Harberink
Jacqueline Harberink
Ik werk al jaren met Designbase en ik vind het fijn dat ze snel en adequaat reageren. Een betrouwbare partner met ook een goede afterservice!
Kees Schreuders
Kees Schreuders
Zoek niet verder als je een partner zoekt, die jou aanvult en aanspreekbaar en bereikbaar is als het nodig is. Ter zake, vakkundig, communicatief. Designbase weet zich goed te verplaatsen in de belevingswereld van de klant en daarop aan te haken.
Francois Majeau
Francois Majeau
Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.
Ruud Strien
Ruud Strien
Ik vind het handig en makkelijk om met Designbase te werken. Ze zijn snel, creatief en ze denken met je mee en zorgen altijd voor oplossingen als er iets snel moet gebeuren. Erg professioneel !!
Gerwin Buis
Gerwin Buis
Al jarenlang trouwe klant van Designbase. Uitstekende partij voor alle online werkzaamheden en heel belangrijk: Als er een probleem is, lossen ze het op! Aanrader!
Robbert Vogtländer
Robbert Vogtländer
Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

De beste manier om bezoekers naar je website toe te krijgen

Er is een manier om bezoekers op je website te krijgen zonder advertenties, visitekaartjes en flyers. voor deze manier hoef je niet honderden euro’s per dag uit te geven om je campagnes te draaien, geen bedrijf inhuren en flyers laten maken, want als je dit 1 keer doet hoef je het alleen bij te houden en kan dit je jarenlang bezoekers en klanten opleveren.

Wat is die manier? SEO, misschien heb je er wel eens van gehoord. SEO of Zoekmachine Optimalisatie is het optimaliseren van website pagina’s om deze bovenaan Google en andere zoekmachines te krijgen.

Dit doe je door de pagina technisch te optimaliseren, de content te optimaliseren en de opbouw van de pagina te optimaliseren. Wanneer je een pagina optimaliseert, optimaliseer je hem voor 1 of 2 zoektermen zodat die pagina bovenaan de zoekresultaten komt te staan als er op die zoekterm gezocht wordt.

Waarom is dit de beste manier? Zoals ik eerder al verteld had hoef je hier niet elke dag geld in te stoppen om bezoekers binnen te blijven krijgen, daarnaast is het geweldig omdat de mensen die op die zoektermen zoeken, al op zoek waren naar dat product of die dienst dus hen verkopen wordt een makkie!

TheStyleOffice Webdesign Nieuwegein

Website - TheStyleOffice
Webdesign Nieuwegein

Website + SEO Bundels

Website en SEO pakketten gebundeld, samen een voordelige prijs. Klik op de knop hieronder en bekijk en vergelijk de pakketten met elkaar.

Website programmeur Nieuwegein

Wie is Designbase?

In 2000 heeft Ronald Westland het bedrijf Designbase opgericht. Vol passie voor het designen en programmeren van websites is hij begonnen en zo is hij nog steeds bezig. Een punt wat hij belangrijk vind – en altijd belangrijk heeft gevonden – is dat de kwaliteit van de websites die hij produceert extreem hoog ligt en dat de bedrijven waarmee Designbase samenwerkt erg blij zijn met het resultaat van het project. Daarbij staat klantensupport hoog in het vaandel en dit zal dan ook altijd prioriteit hebben.

Als je nog vragen hebt over één of meer van deze onderwerpen neem gerust contact op en dan zullen wij ze zo snel mogelijk beantwoorden!

– Webdesign Nieuwegein, Designbase

website laten maken in Utrecht
FAQ - Veelgestelde vragen

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

– Webdesign Nieuwegein

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

– Webdesign Nieuwegein

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit  zit niet bij de pakketten inbegrepen.

– Webdesign Nieuwegein

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

– Webdesign Nieuwegein

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

– Webdesign Nieuwegein

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

– Webdesign Nieuwegein

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

– Webdesign Nieuwegein

Ja dat is zeker mogelijk alhoewel wij er de voorkeur hebben ook de webhosting te verzorgen. De reden daarvoor is dat wij toegang hebben tot alle technische aspecten van de website en dit is bij andere providers wel eens lastig. Ook is het moeilijk te garanderen dat een website snel draait en zal blijven draaien omdat wij geen grip hebben op de server software of het aantal websites dat op een server van collega’s staan. Het komt voor dat er veel websites op een server geplaatst worden en dat daardoor de snelheid van de website niet optimaal is.

– Webdesign Nieuwegein

Webdesign Nieuwegein - Designbase
Scroll naar boven