Webshops Nieuwegein - Een webshop laten maken nieuwegein

De belangrijkste onderdelen die je niet mag missen bij de opbouw van jouw webshop

Een van de belangrijke onderdelen is een professioneel en uniek uiterlijk. Dit klinkt misschien heel logisch maar het zal je verbazen hoeveel webshops, sprekend op elkaar lijken. Dit zorgt voor een eentonige uitstraling van een webshop en zal gegarandeerd het conversiepercentage schaden.

Waarom het uiterlijk nog meer zo belangrijk is, is omdat een webshop een online winkel is, online, maar wel een winkel. Wanneer jij een aankoop gaat doen, doe je dit liever in een nette, schone en professionele zaak of een zaak waar de verf van de muren bladert, er insecten rondlopen en een rare geur hangt?

Ik neem aan dat je liever gaat shoppen bij de nette zaak, ik in ieder geval wel….

Zo verhoog je het conversiepercentage van jouw webshop - Webshops Nieuwegein

Je hebt het gegarandeerd meegemaakt, je gaat even naar de supermarkt om snel iets te halen wat je vergeten was. Je komt in de winkel aan, pakt je spullen en gaat naar de kassa en BOEM, een rij van 10 man lang…. vervelend he? Dat vinden mensen die moeten wachten op het laden van pagina’s nou ook!

De laadsnelheid van pagina’s is erg belangrijk, dit is te vergelijken met wat ik eerder vertelde over de rij in de winkel, een webshop optimaliseren voor snelheid is dus erg belangrijk, bezoekers moeten snel van het ene product naar de ander kunnen, ze moeten snel kunnen filteren en het belangrijkst: snel moeten kunnen afrekenen.

Uit studies is gekomen dat een laadtijd terugbrengen van 4 seconden naar 3 seconden al een wereld van verschil maakt, dat is 1 seconde verschil! Moet je nagaan hoe belangrijk de laadtijden zijn…

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

Webshops Nieuwegein

Reviews
Webshops Nieuwegein

Peter Goulooze
Peter Goulooze
Werk al jaren samen met Designbase. Zeer betrouwbare partner!
Sandra Stigter
Sandra Stigter
betrouwbaar, reageren meteen op je vragen, geen onnodige kosten in rekening gebracht. Fijne samenwerking!
r Smink
r Smink
Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door
hch harmelen
hch harmelen
Designbase heeft voor HCH (Hippisch Centrum Harmelen)BV de website gebouwd. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het resultaat.
Jacqueline Harberink
Jacqueline Harberink
Ik werk al jaren met Designbase en ik vind het fijn dat ze snel en adequaat reageren. Een betrouwbare partner met ook een goede afterservice!
Kees Schreuders
Kees Schreuders
Zoek niet verder als je een partner zoekt, die jou aanvult en aanspreekbaar en bereikbaar is als het nodig is. Ter zake, vakkundig, communicatief. Designbase weet zich goed te verplaatsen in de belevingswereld van de klant en daarop aan te haken.
Francois Majeau
Francois Majeau
Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.
Ruud Strien
Ruud Strien
Ik vind het handig en makkelijk om met Designbase te werken. Ze zijn snel, creatief en ze denken met je mee en zorgen altijd voor oplossingen als er iets snel moet gebeuren. Erg professioneel !!
Gerwin Buis
Gerwin Buis
Al jarenlang trouwe klant van Designbase. Uitstekende partij voor alle online werkzaamheden en heel belangrijk: Als er een probleem is, lossen ze het op! Aanrader!
Robbert Vogtländer
Robbert Vogtländer
Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Het systeem die jouw klanten een geweldige online ervaring geeft…

Dit is uiteraard ook een heel belangrijk onderdeel, welk systeem is juist voor jouw bedrijf? Elk bedrijf is uniek maar wij hebben een simpele vraag die kan beslissen welk systeem het best voor jou bestemd is. De vraag is; verkoopt jouw bedrijf meer of minder dan 10.000 producten? (dit kan ook 5000 producten zijn met 2 variaties).

Het zal niet altijd exact zijn want zoals ik zei elk bedrijf is uniek, maar dit is een goede richtlijn. Wanneer een bedrijf onder de 10.000 producten/variaties zit is het beste systeem Woocommerce binnen WordPress. Het is goedkoper dan een groot systeem, het is super makkelijk te gebruiken zodat je gemakkelijk prijzen, kortingen, afbeeldingen, beschrijvingen en veel meer kan aanpassen en de ontwerp mogelijkheden zijn eindeloos.

Wanneer een bedrijf 10.000 producten/variaties of meer verkoopt is het slim om naar een sterker systeem te gaan, hiervoor gebruiken wij Magento. Magento is een groot systeem speciaal gemaakt voor webshops. Het systeem is gecompliceerd en zal meer werk nodig hebben dan een Woocommerce webshop en daarom is het verstandig zo mogelijk, bij Woocommerce te blijven.

Wil jij graag zeker weten welk systeem het beste voor jou bestemd is?
Neem nu contact op voor een 100% gratis adviesgesprek!

Wil jij graag zeker weten welk systeem het beste voor jou bestemd is?

Neem nu contact op voor een 100% gratis adviesgesprek!

Webshops Nieuwegein

Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.