Webshops met 1 doel :
bezoekers converteren naar klanten!

Het is natuurlijk erg belangrijk dat bezoekers omgetoverd worden naar klanten, anders is het zonde als je een webshop laat maken. Wij kijken naar alle onderdelen die er nodig zijn om jouw webshop te laten converteren (bezoekers producten laten kopen).

De webshop moet natuurlijk razendsnel zijn zodat al je bezoekers gemakkelijk en snel door het hele assortiment heen kunnen gaan om te vinden waar ze voor komen.

Een professioneel en uniek top ontwerp is natuurlijk ook belangrijk om vertrouwen van je bezoekers te krijgen.

En uiteraard moet de ervaring van de klant ook geweldig zijn, de webshop moet opgebouwd worden met duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo zullen we een filtersysteem inbouwen zodat alles nog makkelijker te vinden wordt, zullen wij meedenken over de opbouw van het menu zodat alles strategisch geplaatst wordt en zullen we meedenken over manieren waarop je jouw bezoekers om kan toveren naar klanten.

5/5 Google reviews

Designbase review

Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door

designbase review 2

Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Designbase review 3

Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.

De grote fout die 95% van bedrijven maakt…

Deze grote fout is : alleen denken aan zichzelf. Het klinkt misschien apart maar de meeste bedrijven die webshops laten bouwen denken alleen na over hoe zij het willen in plaats van hoe de webshop het beste opgebouwd kan worden voor de klanten.

Dit gebeurt bij ons niet omdat wij door het hele project advies zullen geven, na zullen denken over hoe alles het beste opgebouwd kan worden voor de bezoekers en zullen dit realiseren.

Dit begint allemaal natuurlijk bij het kiezen van het juiste systeem, wij zijn gespecialiseerd in meerdere systemen (WordPress + Woocommerce | Magento | Opencart) dus kunnen wij voor jouw bedrijf het perfecte systeem hanteren.

Om alles zo makkelijk mogelijk voor jou te maken zullen we in de back-end (het systeem achter de website) alles zo duidelijk mogelijk structureren zodat je zelf gemakkelijk nieuwe producten, aanbiedingen, teksten en afbeeldingen kunt aanpassen en zullen we ook een plek maken waar alle gegevens van de klanten gestructureerd opgeslagen worden zodat je deze voor marketing inspanningen, bestellingen verwerken en meer, makkelijk kunt vinden.

Ook realiseren wij koppelingen tussen de webshops en een lijst aan systemen, wil je weten of we een koppeling tussen een webshop en jouw systeem kunnen realiseren? Neem contact op en wij zullen het tot de bodem voor je uitzoeken!

Bedrijven waar wij mee gewerkt hebben

Megusta
Gerardjoling
Entertainment
Rusch mineralen
TheCommunityOffice

Hoe gaan wij te werk?

1

Intakegesprek

In dit gesprek zullen we bespreken wat de wensen en eisen zijn voor de nieuwe webshop, hierbij denken wij mee aan strategie en mogelijkheden. Tijdens het gesprek bespreken we ook de wensen voor het ontwerp en zullen we aan de hand van de wensen uitzoeken welk systeem het beste voor de webshop gebruikt kan worden.

1

2

Offerte/Prijsopgave

Na het eerste gesprek hebben we een goed beeld van hoe de webshop er ongeveer uit moet komen te zien en weten we in welk systeem wij de webshop willen gaan bouwen, aan de hand hiervan zullen wij een offerte maken voor de webshop.

2

3

Uitwerken ontwerp

Na akkoord van de offerte gaan wij het ontwerp uitwerken tot je tevreden bent. Dit doen wij op een tijdelijke locatie zodat de huidige webshop (als je deze hebt) kan blijven draaien.

3

4

Technisch uitwerken

Na jouw akkoord voor het ontwerp gaan wij de webpagina’s en productpagina’s technisch uitwerken binnen het gekozen systeem.

4

5

Content plaatsen

In deze stap plaatsen wij alle content en producten zoals overeengekomen is in de offerte.

5

6

Koppeling betaalprovider

In deze stap zullen wij een koppeling maken tussen de betaalprovider en de webshop zodat er online direct afgerekend kan worden.

6

7

Test fase

In deze stap lopen wij alle pagina’s door op desktop, tablet én mobiel, daarna vragen we jou de webshop goed na te lopen om zeker te zijn dat je 100% tevreden bent!

7

8

Webshop plaatsen op definitieve locatie

Dit is een van de laatste fases waarin wij de webshop naar het juiste domein verhuizen. In deze fase gaat de webshop live!

8

9

Installeren Google Analytics 4

En als laatste wanneer de webshop live is, implementeren wij Google Analytics 4 zodat alles gemeten wordt van het juiste domein.

9

Project voltooid, wat nu?

De webshop is live, het project is voltooid en de eerste klanten komen naar binnen rollen. Wat als je nog vragen wilt stellen of hulp nodig hebt?

Wij zijn een voorstander van direct contact dus kun je altijd bellen, e-mailen of een appje sturen als je vragen hebt of ergens hulp mee nodig hebt. Bij ons zul je ook 1 aanspreekpunt hebben dus je zal altijd contact krijgen met dezelfde persoon!

Het onderhoud van de webshop kunnen wij compleet op ons nemen, daar maken we bij 90% van de websites een onderhoudsovereenkomst voor.

Het voordeel van de onderhoudsovereenkomst is dat je voor vrijwel alles terecht kan zonder extra kosten en je er zeker van bent dat de webshop up to date gehouden wordt zodat deze voor jaren vlekkeloos kan blijven draaien!

Wil je liever geen onderhoudscontract? Geen enkel probleem, maar houdt wel in gedachte dat wij voor alle werkzaamheden na de voltooiing van het project ons standaard uurtarief aan zullen houden.

Ben jij klaar om de online markt te veroveren met jouw digitale winkel?

Ons aanbod

Benieuwd naar hoe wij voor jou een converterende website kunnen maken?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

FAQ - Veelgestelde vragen

Je kan een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat jij graag op de website wilt hebben, hierna zullen wij een prijsopgave maken en ga je met die prijsopgave akkoord volgen wij het stappenplan die op deze pagina onder de werkwijze beschreven staat, natuurlijk zal het niet altijd exact zo verlopen maar dit is in groffe lijnen hoe het vrijwel altijd loopt.

Het grootste deel van de webshops die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress in combinatie met Woocommerce, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : Magento en Opencart. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit  zit niet bij de pakketten inbegrepen.

Ja, een WordPress+Woocommerce webshop is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

De webshops worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of Magento, te upgraden. 

Ja, bij het designen en inrichten van de webshop houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

Ja dat is zeker mogelijk alhoewel wij er de voorkeur hebben ook de webhosting te verzorgen. De reden daarvoor is dat wij toegang hebben tot alle technische aspecten van de webshop en dit is bij andere providers wel eens lastig. Ook is het moeilijk te garanderen dat een webshop snel draait en zal blijven draaien omdat wij geen grip hebben op de server software of het aantal webshops dat op een server van collega’s staan. Het komt voor dat er veel webshops op een server geplaatst worden en dat daardoor de snelheid van de webshop niet optimaal is.

Websites gebouwd
0 +
Jaar ervaring
0 +
Google reviews
0 /5
Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.