22 jaar ervaring

WordPress webdesign
Designbase

WordPress is een van de beste cms systemen van deze tijd. De mooiste websites worden gebouwd met dit systeem. WordPress wordt gebruikt voor :

  • Professionele webdesigns
  • Unieke webdesigns
  • De beste plugins
  • Woocommerce webshops
CMS Systemen - WordPress webdesign - Woocommerce webshop

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management System en met dit CMS systeem worden websites over heel de wereld gemaakt. Van Amerika tot Nederland, als je een professionele website tegen komt is er een 80% kans dat deze met WordPress in elkaar gezet is.

Een van de grootste voordelen van wordpress is het feit dat wanneer een website eenmaal gebouwd is, het erg gemakkelijk is om teksten, afbeeldingen en links aan te passen, zelfs voor mensen die het nog nooit gebruikt hebben.

WordPress is het door ons (Designbase) meest gebruikte CMS systeem om websites mee te maken, niet voor het gemak dat het ons levert maar voor het gemak dat het onze klanten levert.

Wil je een WordPress website laten maken ?

Wij creëren de beste ervaring voor jouw online klanten!

Maar, hoe doen wij dit?

Wij zorgen voor een professioneel WordPress webdesign waardoor alles er tiptop uitziet, daarnaast zorgen wij ervoor dat de website erg makkelijk rond te navigeren is zodat alles zo makkelijk mogelijk gevonden kan worden. Ook zorgen wij voor optimale performance zodat de site snel en gesmeerd loopt zodat er geen irritaties aan slome laadtijden ontstaan.

Ons doel is om de beste website te leveren. Naast het website bouwen zijn wij ook SEO specialisten. SEO (Search Engine Optimization / zoekmachine optimalisatie) zorgt voor een hoge positie in de zoekresultaten op google en andere zoekmachines, voor de vindbaarheid en marketing voor jouw bedrijf is dit een erg belangrijk onderdeel naast het bouwen van een website.

Dè goedkoopste manier om een webshop te starten

Woocommerce webshop – Woocommerce is een plugin voor WordPress waarmee tegenwoordig zeer uitgebreide webshops gebouwd kunnen worden. Er zijn ook voor Woocommerce vele modules beschikbaar, gratis en betaald waarmee de webshop van nieuwe functionaliteiten voorzien kan worden. Op deze manier is er voor vrijwel alle type producten die verkocht worden een perfecte webshop te maken.

WordPress is het CMS systeem waar de beste, meest professionele en mooiste websites mee gebouwd worden en door Woocommerce dus ook de beste webshops.

Als je een webshop wilt laten maken voor het klein / midden bedrijf dan is een Woocommerce webshop de perfecte oplossing, voor grote tot hele grote webshops is Magento wellicht een betere oplossing, maar dan praten we over tienduizenden producten.

Wij bouwen ook webshops met Magento, zoals gezegd is dit voor grotere webshops, voor meer informatie over Magento en andere CMS systemen waar wij mee werken.

FAQ

WordPress is een systeem waar veel mensen bekend mee zijn en zal dan ook ‘vertrouwd’ aanvoelen. Daarnaast zijn er met gratis modules al snel onderdelen toe te voegen die anders , met de hand geprogrammeerd, veel geld zouden kosten. Met andere woorden, het is mogelijk tegen een leuk bedrag een website te starten en deze later uit te breiden tot een professionele uitgebreide website.

Met WordPress kun je een volledig professionele website maken. Op basis van een goed thema en professionele modules kan je tegenwoordig een Photoshop ontwerp tot in de puntjes in WordPress uitwerken. Via Woocommerce is het mogelijk om een degelijke webshop aan de website toe te voegen en zo zijn er veel gratis -en betaalde nodules om het systeem uit te breiden.

Ja wij maken WordPress websites volledig op maat. Er kan voor een goedkope website met een bestaand WordPress theme door ons gewerkt worden, maar als je echt iets volledig op maat wilt hebben dan is dat mogelijk. Wij werken veel met ontwerpers die een Photoshop bestand aanleveren en dit tot op de pixel nauwkeurig nabouwen in WordPress.

WordPress kan overweldigend zijn, wij kleden de werkomgeving uit zodat alleen de belangrijke onderdelen te zien zijn zodat het eenvoudiger zal werken. Als je al ervaring hebt met WordPress dan is dat waarschijnlijk niet nodig, maar kan toch wel meer duidelijkheid geven. Afhankelijk van de klant zullen wij dus het CMS aanpassen om het zo eenvoudige mogelijk te maken.
Wij zullen eerst in een persoonlijk gesprek een indruk willen krijgen van hetgeen je voor ogen hebt. Daarop zullen wij het werk offreren en na akkoord gaan wij de website op een werklocatie bouwen. Tussentijds zullen wij ruggespraak houden over de vooruitgang en het ontwerp bijsturen waar nodig. Dit allemaal in overleg om zo tot een website te komen waar de klant, jij dus, erg tevreden mee ben.
Designbase - WordPress webdesign bureau
Scroll naar top