WordPress webdesign - Woocommerce webshop

De beste oplossing voor websites en webshops!

Je hebt er vast een keer van gehoord, “Wordpress”. WordPress is een geweldig systeem waarmee de mooiste websites gemaakt worden.

Doormiddel van WordPress kunnen wij professionele en unieke webdesigns maken, de beste plugins worden ondersteund dus vrijwel alles is mogelijk en wil je een webshop? Geen probleem! Daar hebben we Woocommerce voor!

De kracht van WordPress

WordPress is een systeem waarin websites gemaakt kunnen worden. Binnen WordPress kan alle content gemakkelijk beheerd worden (zo makkelijk dat het mijn schoonmoeder van 83 lukt om al het onderstaande te doen).

Het systeem zorgt ervoor dat je makkelijk berichten, producten, posts en nog veel meer kan aanpassen, toevoegen of verwijderen.

Wij houden ervan om websites voor klanten te bouwen met WordPress omdat het systeem het zo makkelijk maakt voor jou om te gebruiken.

Wil je een WordPress website laten maken ?

Wij creëren de beste ervaring voor jouw online klanten!

Het creëren van een website waar alles makkelijk te vinden is, met snelle laadtijden en een geheel goede klantervaring is bij ons prioriteit.

Wij willen ervoor zorgen dat jouw klanten jou 100% vertrouwen en dat ze niet gehinderd worden door onduidelijkheden, dit is heel erg belangrijk voor bedrijven die online verkopen, of het nou producten of diensten zijn, dit is altijd van belang.

Bij het maken van de website zullen wij deze technisch SEO klaar maken zodat jij met de juiste teksten bovenaan google kan komen te staan.

Dit is allemaal gratis verkeer wat zonde zou zijn om mis te lopen want het verkeer wat via google op de website komt was al aan het zoeken naar een product of dienst die jij aanbiedt dus dat zijn makkelijk te converteren bezoekers.

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jou en je bedrijf?
Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek!
5/5 Google reviews
Designbase review

Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door

designbase review 2

Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Designbase review 3

Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.

Dè goedkoopste manier om een webshop te starten

De makkelijkste manier om een webshop op te starten is Woocommerce. Woocommerce is een systeem binnen WordPress waarmee je gemakkelijk producten op je website kunt verkopen. Woocommerce is heel makkelijk om te gebruiken, je kan op 1 plek beschrijvingen, prijzen, namen, foto’s en nog veel meer toevoegen.

Woocommerce is een super systeem voor kleine en midden bedrijven, als je een hele grote webshop wilt maken (groot is een webshop met 10000+ producten) is het wellicht slimmer om naar een ander systeem zoals Magento over te stappen, maar voor kleine en midden bedrijven is Woocommerce de perfecte oplossing!

Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jou en je bedrijf?
Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

FAQ - Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor een WordPress webdesign?

WordPress is een systeem waar veel mensen bekend mee zijn en zal dan ook ‘vertrouwd’ aanvoelen. Daarnaast zijn er met gratis modules al snel onderdelen toe te voegen die anders , met de hand geprogrammeerd, veel geld zouden kosten. Met andere woorden, het is mogelijk tegen een leuk bedrag een website te starten en deze later uit te breiden tot een professionele uitgebreide website.

Met WordPress kun je een volledig professionele website maken. Op basis van een goed thema en professionele modules kan je tegenwoordig een Photoshop ontwerp tot in de puntjes in WordPress uitwerken. Via Woocommerce is het mogelijk om een degelijke webshop aan de website toe te voegen en zo zijn er veel gratis -en betaalde nodules om het systeem uit te breiden.

Ja wij maken WordPress websites volledig op maat. Er kan voor een goedkope website met een bestaand WordPress theme door ons gewerkt worden, maar als je echt iets volledig op maat wilt hebben dan is dat mogelijk. Wij werken veel met ontwerpers die een Photoshop bestand aanleveren en dit tot op de pixel nauwkeurig nabouwen in WordPress.

WordPress kan overweldigend zijn, wij kleden de werkomgeving uit zodat alleen de belangrijke onderdelen te zien zijn zodat het eenvoudiger zal werken. Als je al ervaring hebt met WordPress dan is dat waarschijnlijk niet nodig, maar kan toch wel meer duidelijkheid geven. Afhankelijk van de klant zullen wij dus het CMS aanpassen om het zo eenvoudige mogelijk te maken.

Wij zullen eerst in een persoonlijk gesprek een indruk willen krijgen van hetgeen je voor ogen hebt. Daarop zullen wij het werk offreren en na akkoord gaan wij de website op een werklocatie bouwen. Tussentijds zullen wij ruggespraak houden over de vooruitgang en het ontwerp bijsturen waar nodig. Dit allemaal in overleg om zo tot een website te komen waar de klant, jij dus, erg tevreden mee ben. 

Klik HIER voor een meer uitgebreide omschrijving van onze werkwijze

Designbase webdesign bureau
Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.