Razendsnelle Webhosting

Door onze jarenlange ervaring met het onderhouden van Webservers en VPS systemen kunnen wij jou veel flexibiliteit bieden, veiligheid en ondernemen wij direct actie in geval van problemen. Alle websites en servers worden dagelijks, wekelijks en maandelijks van backups voorzien zodat in het geval een website gehackt wordt wij website terug kunnen halen voor het tijdstip van de calimiteit.

Beste performance en ondersteuning

Wil jij webhosting met de beste performance, direct contact bij problemen en beveiliging doormiddel van SSL certificaten? Dan ben je op het juiste adres.

Wij bieden webhosting pakketten op maat aan, perfect uitgemeten voor jouw website / webshop.

Ook registreren wij domeinnamen, zie HIER of jouw gekozen domeinnaam nog vrij is!

Email adressen, geheugen data, domeinnamen en nog veel meer, betaal alleen voor wat je nodig hebt.

De servers waar wij onze webhosting runnen zijn zwaar beveiligd in bunkers die zich bevinden in Amsterdam en Delft, dus niet ergens in het buitenland zodat jouw privacy gewaarborgd blijft.

Kijk hier of je domeinnaam nog vrij is

Webhosting & Domeinnaamregistratie

Elke dag zijn er mensen die webhosting pakketten aanschaffen bij grote hostingbedrijven waar je keuze uit een aantal pakketten hebt, het voordeel van onze pakketten is dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Heb je een kleine website maar heb je wel 10 e-mailadressen nodig? Geen probleem!

Heb je een webshop die extreem veel ruimte nodig heeft en heb je maar 1 e-mailadress nodig? Geen probleem!

Heb je zoveel data nodig dat je een eigen server wilt? Geen probleem!

Wij richten de server in, verhuizen de website / webshop en zorgen voor een gemakkelijke overgang of plaatsen de domeinnaam zodat we aan de slag kunnen met het bouwen van de website / webshop die jouw online bezoekers de beste ervaring zullen geven!

Een pakket exact voor wat jij nodig hebt!

Webhosting - webhosting ijsselstein - webhosting nieuwegein - webhosting utrecht - wat is webhosting
Wil jij weten hoeveel een webhosting pakket speciaal voor jou op maat kost?
Neem contact op en dan zullen we voor jou een prijs maken!

Wil je graag een webhosting pakket maar ben je nog opzoek naar iemand die jouw website / webshop bouwt?

Maak een gratis adviesgesprek en dan zullen we voor jou een speciale offerte maken!

Wat is het aanschafproces van een webhosting pakket bij Designbase?

Nadat je contact opneemt zullen we zo snel mogelijk een pakket samenstellen met exact wat jij nodig hebt.
We bepalen samen het aantal e-mailadressen, data-opslag, domeinnamen en meer.

Zodra we een pakket samengesteld hebben zullen we een gepast offerte maken.
Na akkoord op de offerte nemen we contact op en starten we het verhuizingsproces of het bouwproces van jouw website / webshop.

Zodra de website / webshop verhuist is zullen we e-mailadressen aanmaken. Laat je een website / webshop bij ons bouwen zullen we als eerste e-mailadressen aanmaken zodat je gelijk een bedrijfs e-mail hebt, daarna gaan we aan de slag met het bouwproces.

Tot slot zullen we je alle gegevens toesturen die je nodig hebt om de e-mailaccounts in jouw e-mailprogamma te installeren, zodat je klaar bent om gedag te zeggen tegen je hosting problemen en je te focussen op je bedrijf!

Wil je een razendsnelle website / webshop laten bouwen bij je razendsnelle webhosting pakket?
Maak een afspraak en dan zullen we voor jou een speciale offerte maken!

Wil jij een op maat gemaakt en razendsnel webhosting pakket?

Wil jij een op maat gemaakt en razendsnel webhosting pakket?

FAQ - Veelgestelde vragen

Wat is webhosting?

Webhosting is een stukje opslagruimte, gereserveerd op een server (computer) die is aangesloten op het internet. Via allerlei ingewikkelde programmatuur wordt de domeinnaam die is gekoppeld aan de hosting ruimte vindbaar op het internet. Een hostingpakket is samengesteld uit diverse zaken, grootte van opslagruimte, hoeveel data er kan worden verstuurd  en er kunnen meerdere domeinnamen aan gekoppeld zijn. Ook e-mail account vallen onder het hostingpakket en dus ook opslag van deze data en data traffic.

Een CMS is een afkorting van Content Management Systeem. Dit systeem maakt het gemakkelijk om website te bouwen en te onderhouden. Meestal is er een database nodig voor een CMS waar alle data voor de website in word opgeslagen.

Een website bestaat uit diverse bestanden, foto’s, teksten, databases en die moeten ergens worden opgeslagen. Ook voor e-mail is dit nodig omdat de e-mail ergens moet binnenkomen en moet worden bewaard totdat het e-mail programma deze ophaalt.

Wij maken gebruik van 2 datacenters waar websites worden ondergebracht, deze servers bevinden zich in brandvrije bunkers. Één datacenter staat in Amsterdam en één staat in Delft. Deze datacenters zijn gekoppeld midden in internet knooppunten. Alle data staat in Nederland en is veilig voor wat de privacy betreft. 

Ja, bij alle hosting pakketten worden e-mailaccounts meegeleverd. Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je meer of minder e-mailaccounts tot je beschikking.

Ja dat is geen probleem. Als de domeinnaam elders is geregistreerd kan er een verwijzing in de domeinaam instellingen (DNS) gedaan worden zodat de domeinnaam bij onze servers uitkomt. Het is ook mogelijk dat wij de domeinnaam naar ons systeem verhuizen. Dat is voor het beheren van de website / domeinnaam gemakkelijker maar niet noodzakelijk.

Dat is afhankelijk van het gebruikte CMS systeem. Wij kunnen je hiermee altijd assisteren en de verhuizing eventueel voor je uitvoeren. Wel hebben we dan gegevens nodig zodat we een backup van de de website kunnen maken en deze kunnen verplaatsen.

Er worden dagelijks backups gemaakt die elke nieuwe maandag worden geroteerd. Er worden ook week backups gemaakt die na 4 weken worden geroteerd. Dan zijn er maandelijkse backups die worden elke 3 maanden geroteerd.

Webhosting is een gereserveerde ruimte voor de website en e-mailaccounts. Een domeinnaam is een naam waarmee bezoekers een website kunnen vinden en onthouden. Een domeinnaam is dus de naam waarmee de website die op de server van de webhosting staat mee gevonden kan worden.

De snelheid van onze webhosting is vergelijkbaar met de betere aanbieders in Nederland. Wij monitoren de servers waar de websites op draaien dagelijks en indien blijkt dat een website teveel traffic / data trekt dan gaan wij eventueel over tot het verplaatsen van betreffende website naar een andere server zodat deze website de andere website op de server niet vertraagd. Daarnaast beperken wij ons tot het aantal websites dat wij op een server plaatsen zodat er geen problemen ontstaan met server loads.

Het grootste voordeel van webhosting bij Designbase is dat wij direct persoonlijk telefonisch support leveren, daarbij heeft onze webhosting ook SSL certificaten voor het beveiligen van de server en leveren wij de beste performance webhosting.

Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.