22 jaar ervaring

Webshops IJsselstein
Designbase

Wil je een professionele webshop laten maken in IJsselstein? Dan ben je bij Designbase op het juiste adres.

  • Professioneel
  • Uniek
  • Duidelijk en makkelijk rond te navigeren
  • De beste ervaring voor de klanten

U heeft een webshop nodig? Wij maken deze voor u in IJsselstein - Webshops IJsselstein

webshop Gerard Joling

Consumenten kopen steeds meer producten en diensten via een online webshop in plaats van de traditionele winkels. Daarom is het essentieel voor groothandels, winkels en nieuwe ondernemers om te zorgen dat producten ook via een het internet verkocht worden.

Een webshop van Designbase IJsselstein garandeert dat uw klanten online gemakkelijk en snel producten kunnen kopen. Uw webshop wordt dus altijd een succes!

Welke webshop?

Er zijn inmiddels zeer veel verschillende webshop-systemen beschikbaar waar u uit kunt kiezen wanneer je een webshop wil beginnen. Designbase maakt al sinds het begin van Magento gebruik van deze software voor haar webshops.  Naast Magento maken wij ook gebruik van andere systemen zoals OpenCart, Woocommerce.

Peter Goulooze
Peter Goulooze
Werk al jaren samen met Designbase. Zeer betrouwbare partner!
Sandra Stigter
Sandra Stigter
betrouwbaar, reageren meteen op je vragen, geen onnodige kosten in rekening gebracht. Fijne samenwerking!
r Smink
r Smink
Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door
hch harmelen
hch harmelen
Designbase heeft voor HCH (Hippisch Centrum Harmelen)BV de website gebouwd. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het resultaat.
Jacqueline Harberink
Jacqueline Harberink
Ik werk al jaren met Designbase en ik vind het fijn dat ze snel en adequaat reageren. Een betrouwbare partner met ook een goede afterservice!
Kees Schreuders
Kees Schreuders
Zoek niet verder als je een partner zoekt, die jou aanvult en aanspreekbaar en bereikbaar is als het nodig is. Ter zake, vakkundig, communicatief. Designbase weet zich goed te verplaatsen in de belevingswereld van de klant en daarop aan te haken.
Francois Majeau
Francois Majeau
Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.
Ruud Strien
Ruud Strien
Ik vind het handig en makkelijk om met Designbase te werken. Ze zijn snel, creatief en ze denken met je mee en zorgen altijd voor oplossingen als er iets snel moet gebeuren. Erg professioneel !!
Gerwin Buis
Gerwin Buis
Al jarenlang trouwe klant van Designbase. Uitstekende partij voor alle online werkzaamheden en heel belangrijk: Als er een probleem is, lossen ze het op! Aanrader!
Robbert Vogtländer
Robbert Vogtländer
Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Magento, Woocommerce en OpenCart

Magento is een van de  meest uitgebreide open source e-commerce frameworks. Als sinds de lancering van de eerste versie van 2008 is geen ander systeem zo uitgebreid en geavanceerd als Magento. Na de vele updates en uitbreidingen loopt Magento nog steeds voorop op de webshop markt met meer dan 200.000 actieve webshops die gebruik maken van het framework. Magento wordt door ons ingezet voor middel en grote bedrijven, OpenCart voor kleine en middel bedrijven. Ze hebben beide zo hun voor -en nadelen. 

Woocommerce is een ideaal platform voor kleine tot grote webshop. Zeer eenvoudig uit te breiden met modules en eenvoudig te onderhouden.

Door de actieve community rond Magento zijn er vele gratis en goedkope modules beschikbaar die je Magento webshop kunnen uitbreiden op een manier die voor jou interessant is.

Van den IJssel Bedrijfskleding webshop portfolio

Voordelen van deze systemen

Een aantal voordelen op een rij:

Designbase houdt zich al sinds de oprichting bezig met het ontwikkelen van webshops in IJsselstein en voor klanten in de gehele randstad. Designbase Online Media doet niet aan outsourcing maar ontwikkelt elke webshop in IJsselstein en Nieuwegein. 

Website + SEO Bundels

Website en SEO pakketten gebundeld, samen een voordelige prijs. Klik op de knop hieronder en bekijk en vergelijk de pakketten met elkaar.

Scroll naar boven