Webshops IJsselstein

Van Klik Naar Klant - De Sleutel tot Succesvolle E-commerce

Tegenwoordig wordt het grootste deel van producten en diensten online verkocht. Nederlandse consumenten hebben in 2022 33,3 miljard euro online gespendeerd. Een heel groot deel van die 33,3 miljard is uitgegeven in webshops, maar er wordt niet zomaar geld uitgegeven in alle webshops.

Hoe ziet een succesvolle webshop eruit?

Een succesvolle webshop ziet er als eerste professioneel uit, dit is erg belangrijk. Het is je vast wel is overkomen dat je op google naar een product zocht en je op een webshop terecht kwam die eruit zag alsof die in het jaar prik door een paar scammers in elkaar gezet was, heb jij toen besteld van die webshop?

Nee, dus waarom zouden andere mensen wel bij jou bestellen als jouw webshop er zo uit zag? Daarom is het dus erg belangrijk dat de webshop er professioneel uitziet, dit wekt vertrouwen en zal je conversiepercentage dramatisch verhogen.

Peter Goulooze
Peter Goulooze
Werk al jaren samen met Designbase. Zeer betrouwbare partner!
Sandra Stigter
Sandra Stigter
betrouwbaar, reageren meteen op je vragen, geen onnodige kosten in rekening gebracht. Fijne samenwerking!
r Smink
r Smink
Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door
hch harmelen
hch harmelen
Designbase heeft voor HCH (Hippisch Centrum Harmelen)BV de website gebouwd. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het resultaat.
Jacqueline Harberink
Jacqueline Harberink
Ik werk al jaren met Designbase en ik vind het fijn dat ze snel en adequaat reageren. Een betrouwbare partner met ook een goede afterservice!
Kees Schreuders
Kees Schreuders
Zoek niet verder als je een partner zoekt, die jou aanvult en aanspreekbaar en bereikbaar is als het nodig is. Ter zake, vakkundig, communicatief. Designbase weet zich goed te verplaatsen in de belevingswereld van de klant en daarop aan te haken.
Francois Majeau
Francois Majeau
Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.
Ruud Strien
Ruud Strien
Ik vind het handig en makkelijk om met Designbase te werken. Ze zijn snel, creatief en ze denken met je mee en zorgen altijd voor oplossingen als er iets snel moet gebeuren. Erg professioneel !!
Gerwin Buis
Gerwin Buis
Al jarenlang trouwe klant van Designbase. Uitstekende partij voor alle online werkzaamheden en heel belangrijk: Als er een probleem is, lossen ze het op! Aanrader!
Robbert Vogtländer
Robbert Vogtländer
Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Niemand houdt van wachten…

Nog een onderdeel wat heel belangrijk is, is de snelheid van een webshop. Uit studies blijkt dat webshops die 1 seconde sneller laden een aanzienlijk verschil in conversiepercentage zien vergeleken webshops die die seconde slomer laden.

Niemand houd van wachten, niet op de bus, niet in de rij bij de supermarkt en ook niet online tot er iets geladen is. Wij optimaliseren de webshops die we bouwen tot ze niet sneller kunnen worden om de beste ervaring voor jouw online klanten te creëren.

Welk systeem is het best voor jouw webshop?

Webshops voor kleine en midden bedrijven zal ik aanraden Woocommerce te gebruiken voor hun webshop, Woocommerce is een geweldig systeem dat binnen WordPress werkt waarmee je heel makkelijk producten toe kan voegen, verwijderen en aan kan passen. Woocommerce is heel makkelijk te gebruiken, als een bedrijf niet meer dan 10000 producten of variaties op de webshop wilt verkopen dan raadt ik Woocommerce aan!

Bedrijven die meer dan 10000 producten en variaties willen verkopen op de webshop raad ik aan om met een sterker systeem te gaan, dit is Magento. Magento is het meest uitgebreide e-commerce systemen die er bestaan. Dit systeem is 100% het systeem waar je voor wilt gaan als je een grotere webshop wilt laten bouwen.

Website + SEO Bundels

Website en SEO pakketten gebundeld, samen een voordelige prijs. Klik op de knop hieronder en bekijk en vergelijk de pakketten met elkaar.

Scroll naar boven