U heeft een webshop nodig? Wij maken deze voor u in IJsselstein

Consumenten kopen steeds meer producten en diensten via een online webshop in plaats van de traditionele winkels. Daarom is het essentieel voor groothandels, winkels en nieuwe ondernemers om te zorgen dat producten ook via een het internet verkocht worden.

Een webshop van Designbase Nieuwegein garandeert dat uw klanten online gemakkelijk en snel producten kunnen kopen. Uw webshop wordt dus altijd een succes!

Welke webshop?

Er zijn inmiddels zeer veel verschillende webshop-systemen beschikbaar waar u uit kunt kiezen wanneer je een webshop wil beginnen. Designbase maakt al sinds het begin van Magento gebruik van deze software voor haar webshops.  Naast Magento maken wij ook gebruik van andere systemen zoals OpenCart, Woocommerce.

Magento, Woocommerce en OpenCart

Magento is een van de  meest uitgebreide open source e-commerce frameworks. Als sinds de lancering van de eerste versie van 2008 is geen ander systeem zo uitgebreid en geavanceerd als Magento. Na de vele updates en uitbreidingen loopt Magento nog steeds voorop op de webshop markt met meer dan 200.000 actieve webshops die gebruik maken van het framework. Magento wordt door ons ingezet voor middel en grote bedrijven, OpenCart voor kleine en middel bedrijven. Ze hebben beide zo hun voor -en nadelen. 

Woocommerce is een ideaal platform voor kleine tot grote webshop. Zeer eenvoudig uit te breiden met modules en eenvoudig te onderhouden.

Door de actieve community rond Magento zijn er vele gratis en goedkope modules beschikbaar die je Magento webshop kunnen uitbreiden op een manier die voor jou interessant is.

Voordelen van een van deze webshops:

Een aantal voordelen op een rij:

Uitgebreide mogelijkheden voor je webshop
Meerdere winkels openen op basis van 1 webshop systeem
De professionele omgeving garandeert een veilige webshop
Gemakkelijk betaalmethodes koppelen aan de webshop
De webshop is gemakkelijk te koppelen met externe systemen
Door de schaalbaarheid kun je je webshop eindeloos laten doorgroeien

Designbase houdt zich al sinds de oprichting bezig met het ontwikkelen van webshops in IJsselstein en voor klanten in de gehele randstad. Designbase Online Media  doet niet aan outsourcing maar ontwikkelt alle webshops in IJsselstein en Nieuwegein. 

Neem contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen.

Nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden van Designbase?
Bel naar 06 45 286447 en vraag naar Ronald.

Gebruik het formulier en wij nemen snel contact met u op.

Scroll naar top