Webdesign IJsselstein

De kracht van een goed webdesign

Webdesign is een heel belangrijk onderdeel in het bouwen van een website, als een website er niet goed, uniek en professioneel uitziet, wat is dan het punt van de website?

De beste ervaring voor jouw bezoekers creëren is ons doel, hiervoor moeten wij een mooi design maken die niet te veel afleidt van het belangrijke, alles moet makkelijk vindbaar zijn en het moet er professioneel uitzien voor het vertrouwen.

De sleutel tot een hoog conversiepercentage

Ik had eerder op deze pagina vernoemt dat het belangrijk is om alles op de website zo makkelijk vindbaar te maken als kan. Het conversiepercentage zal omhoog gaan als je een pad met zo min mogelijk weerstand creëert zodat de bezoekers deze makkelijk af kunnen lopen.

Het volgende onderdeel wat grote invloed heeft op conversiepercentage is laadtijd. Je kent het vast wel, je gaat naar de supermarkt om nog even een aantal dingen op te pikken en er staat een rij van hier tot Tokyo, verschrikkelijk toch?

Dit is goed te vergelijken met de irritatie die mensen krijgen door lange laadtijden op websites en webshops, ze willen zo snel mogelijk alles kunnen bekijken en een keuze maken. Uit studies blijkt dat een verschil van 1 seconde al een extreem effect heeft op conversiepercentage dus het is erg belangrijk dat je een snelle website hebt.

Zo wordt jouw webshop de ultieme digitale winkel

Webshops zijn geweldig, je kan hiermee alles overal verkopen, dat maakt het allemaal zoveel makkelijker dan wanneer je gebonden bent aan 1 stad, toch?

Om voor mensen een ultieme ervaring te creëren binnen de webshop moet alles makkelijk te vinden zijn, snel laden en er goed uitzien natuurlijk. Onze nummer 1 prioriteit ligt bij het creëren van de beste ervaring voor jouw online klanten.

Jouw online klanten zijn het belangrijkste want daar verdien jij je geld aan en als zij een goede ervaring hebben gehad toen ze de eerste keer wat gekocht hadden, zullen ze gegarandeerd het volgende ook bij jou halen.

Dat is ook de reden waarom iedereen steeds terugkomt naar bol.com, ik moet zeggen dat dit natuurlijk ook te maken heeft met goede klantenservice en snelle levering maar dat de website zo gebruiksvriendelijk en snel is heeft hier ook veel mee te maken.

Websitebureau Utrecht Webdesign Nieuwegein Webdesign IJsselstein, Goed Webdesign
Webshop - MJ Bloem
Webdesign IJsselstein

5/5 Google reviews

Designbase review

Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door

designbase review 2

Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Designbase review 3

Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.

SEO - zoekmachine optimalisatie - goede website
De ultieme manier om bezoekers naar je website te krijgen

De beste manier om bezoekers op jouw website te krijgen die je om kan toveren naar betalende klanten is……. SEO. Wat is SEO? SEO of Zoekmachine Optimalisatie is het optimaliseren van pagina’s voor bepaalde zoektermen waardoor je wanneer er op die zoektermen gezocht wordt, als eerste naar voren komt.

91,5% van mensen die op Google of andere zoekmachines naar iets zoekt, komen niet verder dan de eerste 10 zoekresultaten, wat betekent dat jij met een goede, pakkende titel een hele hoop mensen naar jouw website toe kan trekken.

Het mooiste is, deze mensen waren al op zoek naar de dienst of het product dat je verkoopt, dus de verkoop wordt een makkie!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?

Neem contact op voor een 100% gratis adviesgesprek en laat een gratis SEO scan uitvoeren!
Website bouwer IJsselstein
Wie is Designbase?

In 2000 heeft Ronald Westland het bedrijf Designbase opgericht. Vol passie voor het designen en programmeren van websites is hij begonnen en zo is hij nog steeds bezig. Een punt wat hij belangrijk vind – en altijd belangrijk heeft gevonden – is dat de kwaliteit van de websites die hij produceert extreem hoog ligt en dat de bedrijven waarmee Designbase samenwerkt erg blij zijn met het resultaat van het project. Daarbij staat klantensupport hoog in het vaandel en dit zal dan ook altijd prioriteit hebben.

Als je nog vragen hebt over één of meer van deze onderwerpen neem gerust contact op en dan zullen wij ze zo snel mogelijk beantwoorden!

– Webdesign IJsselstein, Designbase

website laten maken in Utrecht
FAQ - Veelgestelde vragen
Ik wil graag een website laten maken, hoe doe ik dit?

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

– Webdesign IJsselstein

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

– Webdesign IJsselstein

Nee, maar dit is een extra optie die toegevoegd kan worden in de offerte.

– Webdesign IJsselstein

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

– Webdesign IJsselstein

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

– Webdesign IJsselstein

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

– Webdesign IJsselstein

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

– Webdesign IJsselstein

Ja dat is zeker mogelijk alhoewel wij er de voorkeur hebben ook de webhosting te verzorgen. De reden daarvoor is dat wij toegang hebben tot alle technische aspecten van de website en dit is bij andere providers wel eens lastig. Ook is het moeilijk te garanderen dat een website snel draait en zal blijven draaien omdat wij geen grip hebben op de server software of het aantal websites dat op een server van collega’s staan. Het komt voor dat er veel websites op een server geplaatst worden en dat daardoor de snelheid van de website niet optimaal is.

– Webdesign IJsselstein

Webdesign IJsselstein - Designbase
Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.