22 jaar ervaring

Belangrijke elementen die elke website nodig heeft

Website laten maken in Utrecht

  • Buitengewoon en vakkundig design
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Snelle performance

Webdesign Utrecht

Gerard Joling Website

Professioneel en uniek webdesign

Elk bedrijf wilt graag zo professioneel mogelijk overkomen. Fysieke winkels en online bedrijven. De manier om dat te doen voor een bedrijf wat zich online presenteert is door middel van een unieke en professionele website. Een webdesign die niet alleen goed bij het bedrijf past maar ook bezoekers aantrekt is precies wat je nodig hebt voor een professionele uitstraling. Een professionele website laten maken is erg belangrijk, bij Designbase ben je daarvoor op het juiste adres. 

Unieke website laten maken in Utrecht

Verschillende CMS systemen die wij gebruiken

Website laten maken in Utrecht

Zoekmachine optimalisatie webdesign Utrecht

Verschillende CMS systemen die Designbase gebruikt

Om het perfecte webdesign te maken voor jouw bedrijf moeten we het juiste CMS systeem gebruiken. Wij bij designbase hebben ervaring met een aantal verschillende CMS systemen. Het door ons meest gebruikte systeem is WordPress maar wij hebben ook een hoop ervaring met systemen als; Magento, Woocommerce, ModX en Opencart. Wanneer het project afgerond is zullen wij een uitgebreide uitleg geven hoe je zelf teksten, afbeeldingen en producten kan toevoegen en weghalen van de website zodat je zelf wanneer je wilt van alles kan aanpassen aan de website.

communigators

Website laten maken in Utrecht

Basis Online, Premium Online en Maatwerk online zijn de 3 website pakketten die wij aanbieden. Basis Online en Premium Online zijn templates, maar Maatwerk Online is van niks opgebouwd en tot de pixel geperfectioneerd voor jouw bedrijf. Wij helpen meedenken totdat jij een webdesign voor ogen hebt die perfect past bij jouw bedrijf en dan realiseren wij dat design.
Zoekmachine optimalisatie webdesign Utrecht

SEO is de nummer 1 manier om meer bezoekers op je website/webshop te krijgen. Hier bij Designbase specialiseren wij ons in SEO. Nu vraag je je misschien af, wat is SEO precies? SEO (Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie) is het ervoor zorgen dat de pagina waarop je gevonden wilt worden helemaal geoptimaliseerd is naar de punten die google en andere zoekmachines nodig hebben om jouw pagina zo hoog mogelijk in de zoekresultaten naar voren te laten komen. Wanneer dit goed gedaan is zal je website op de eerste pagina van de zoekmachines tonen en zullen er meer bezoekers op je website komen.

Website programmeur Utrecht

Wie is Designbase?

In 2000 heeft Ronald Westland het bedrijf Designbase opgericht. Vol passie voor het designen en programmeren van websites is hij begonnen en zo is hij nog steeds bezig. Een punt wat hij belangrijk vind – en altijd belangrijk heeft gevonden – is dat de kwaliteit van de websites die hij produceert extreem hoog ligt en dat de bedrijven waarmee Designbase samenwerkt erg blij zijn met het resultaat van het project. Daarbij heeft hij klantensupport hoog in het vaandel staan en dit zal dan ook altijd zijn prioriteit hebben.

Als je nog vragen hebt over één of meer van deze onderwerpen neem gerust contact op en dan zullen wij ze zo snel mogelijk beantwoorden!

website laten maken in Utrecht
Prettig werkende websites
Die bijdragen aan zakelijk succes
Scroll naar top