23 jaar ervaring

CMS Systemen Designbase

De verschillende CMS systemen waar we bij Designbase gebruik van maken

CMS systemen

Wij hebben sedert 1998 ervaring met websites en hebben aan begin gestaan van de opkomst van CMS systemen. We hebben destijds zelfs als een van de eerste een eigen systeem ontwikkeld en in verschillende websites geimplementeerd.

De wereld staat niet stil en nu zijn er vele CMS systemen met in de basis zoveel mogelijkheden en opties dat we daar niet meer omheen kunnen. Wij hebben daarom onze focus gelegd op het gebruik van Open Source systemen en ons daarin gespecialiseerd.

Iedere website vraagt om een andere oplossing en daarom gebruiken wij een aantal CMS systemen die we in kunnen zetten om zo tot een efficient mogelijk oplossing te komen die voor de klant ook kwa kosten goed uitkomt.

Hieronder een overzicht van de vier meest door ons gebruikte CMS systemen.

Wordpress website

WordPress

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gefocused op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis. 

modx

MODX

MODX is een zeer flexibel content management platform welke het voor designers en developers mogelijk maakt om vrijwel alle websites of applicaties te implementeren. Doordat de designer/developer het beheer paneel inricht, krijgt de klant een custom-built experience.

Designbase werkt met het ModX-CMS waarop zij uitgebreid support kan leveren en onderscheidt zich omdat ze voor de klant desgewenst nieuwe onderdelen, maatwerk en specifieke functionaliteiten kan leveren. Alles is mogelijk!

Joomla

Joomla

Joomla!™ is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je websites en online applicaties kunt bouwen. Joomla! is één van de meest gebruikte pakketten om websites mee te maken. 

Joomla! wordt ontwikkeld als Open Source-pakket en is daardoor voor iedereen vrij beschikbaar onder de GPL licentie. Doordat vele duizenden Joomla! fanaten over de hele wereld meewerken aan ontwikkeling en onderhoud is het gegarandeerd dat Joomla! ook in de toekomst beschikbaar zal blijven.

Designbase Webdesign, Webhosting en SEO optimalisaties

Designbase Eigen CMS

Voor speciale projecten schrijven wij ons eigen CMS. Precies op maat gemaakt en volledig naar wens van de klant. Wij programmeren bijvoorbeeld backends om iOS en Android APPS aan te sturen. Hiervoor zijn veelal specialistische functies nodig die in andere CMS systemen niet aanwezig zijn. 

Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.