22 jaar ervaring

Webdesignbureau
Nieuwegein
Designbase

Expert webdesignbureau Nieuwegein Designbase

Professionele en unieke webdesigns, technieken en een goede website om de beste ervaring voor jouw klanten te creëren.

  • Super snelle performance
  • Makkelijk te gebruiken door bezoekers
  • Professioneel en uniek
  • De beste ervaring voor de bezoekers
Webdesignbureau Nieuwegein
Designbase Webdesign webshops ijsselstein utrecht

Website laten maken? Wij zorgen al 22 jaar voor een optimaal online resultaat.

Webdesign Green Make Over website

Wij zijn een webdesign bureau voor bedrijven in Nieuwegein en omstreken, gespecialiseerd in webdesign, mooi ontwerp en opensource cms systemen zoals WordPress, Joomla, ModX, Magento, OpenCart en andere oplossingen.

Bij Designbase gaat het over meer dan alleen het laten maken van een mooie website.
Wij willen bijdragen aan het succes van uw onderneming. Dat doen we door nieuwe klanten voor u te werven via slimme en betaalbare online marketing.

Met online marketing verdient u uw website snel terug. Een website laten maken bij Designbase geeft u een voorsprong op uw concurrenten.

Peter Goulooze
Peter Goulooze
Werk al jaren samen met Designbase. Zeer betrouwbare partner!
Sandra Stigter
Sandra Stigter
betrouwbaar, reageren meteen op je vragen, geen onnodige kosten in rekening gebracht. Fijne samenwerking!
r Smink
r Smink
Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door
hch harmelen
hch harmelen
Designbase heeft voor HCH (Hippisch Centrum Harmelen)BV de website gebouwd. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het resultaat.
Jacqueline Harberink
Jacqueline Harberink
Ik werk al jaren met Designbase en ik vind het fijn dat ze snel en adequaat reageren. Een betrouwbare partner met ook een goede afterservice!
Kees Schreuders
Kees Schreuders
Zoek niet verder als je een partner zoekt, die jou aanvult en aanspreekbaar en bereikbaar is als het nodig is. Ter zake, vakkundig, communicatief. Designbase weet zich goed te verplaatsen in de belevingswereld van de klant en daarop aan te haken.
Francois Majeau
Francois Majeau
Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.
Ruud Strien
Ruud Strien
Ik vind het handig en makkelijk om met Designbase te werken. Ze zijn snel, creatief en ze denken met je mee en zorgen altijd voor oplossingen als er iets snel moet gebeuren. Erg professioneel !!
Gerwin Buis
Gerwin Buis
Al jarenlang trouwe klant van Designbase. Uitstekende partij voor alle online werkzaamheden en heel belangrijk: Als er een probleem is, lossen ze het op! Aanrader!
Robbert Vogtländer
Robbert Vogtländer
Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Website + SEO Bundels

Website en SEO pakketten gebundeld, samen een voordelige prijs. Klik op de knop hieronder en bekijk en vergelijk de pakketten met elkaar.

Neem contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen bij ons webdesign bureau te Nieuwegein.

Nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden van Designbase?
Bel naar 06 45 286447 en vraag naar Ronald.

FAQ

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

Het pakket hangt af van het type website u wilt laten bouwen. Een eenvoudige website met een 5-tal pagina’s is een Basis Online al voldoende. Voor een uitgebreide website met veel informatie en een kleine webshop zult u een Premiun Online moeten kiezen.

Ja, er komen voor de uitbreiding(en) uiteraard wel kosten bij maar dit is zeker mogelijk in overleg.

Het ligt compleet aan hoe groot de website moet worden, of je de website zo snel mogelijk wilt hebben en hoeveel e-mail adressen je nodig hebt. 

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met Cms systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit  zit niet bij de pakketten inbegrepen.

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

Prettig werkende websites

Die bijdragen aan zakelijk succes
Scroll naar boven