Webdesignbureau Nieuwegein - Website laten maken in Nieuwegein

Onmisbare onderdelen voor elke website

Een website is het digitale visitekaartje van een bedrijf, een webshop is zelfs de winkel van een bedrijf, dus is het erg belangrijk dat deze professioneel gebouwd zijn en er perfect uitzien. Wanneer een website er niet goed uitziet en of slecht werkt zul je dit gegarandeerd merken in het conversiepercentage van de website.

Het ontwerp en de techniek achter websites zijn verantwoordelijk voor de gebruikerservaring. De gebruikerservaring moet goed zijn zodat mensen niet afhaken omdat de website niet goed werkt of eruit ziet als een scam.

Het is te vergelijken met bijvoorbeeld een restaurant, als je uiteten gaat wil je dat de bediening vriendelijk en behulpzaam is, is dit niet het geval zul je er hoogswaarschijnlijk niet meer terugkomen (of het eten moet heel goed zijn…).

Wij creëren de beste ervaring voor jouw online klanten

Onze prioriteit is het zorgen voor een goede ervaring voor jouw websitebezoekers. Een goede klantervaring is super belangrijk, slechte klantenervaringen stoppen nieuwe mensen van het worden van klanten en zonder klanten is er geen bedrijf, eens?

Door een uniek en professioneel ontwerp, die gemaakt is voor gemak en uiterlijk, zullen bezoekers hun weg door de website super makkelijk vinden. Technisch worden alle websites en webshops geoptimaliseerd voor snelheid zodat niemand langer dan een paar seconde op het laden van een pagina moet wachten.

Snelheid is erg belangrijk, niemand houdt ervan om te wachten, of dit nu in een lange rij in de supermarkt is of het wachten op een pagina die niet laadt. Laadtijden zijn zelfs zo belangrijk dat uit studies blijkt dat conversiepercentages tot wel 2% omhoog kunnen gaan door een snellere laadtijd van 1 seconde! Bizar maar waar.

Dit zijn een aantal erg belangrijke onderdelen die wij zeer serieus nemen want wij willen dat jij zoveel mogelijk uit jouw website kunt halen.

Heb je nog vragen of wil je graag een website door ons laten bouwen?
Neem contact op voor een gratis adviesgesprek

Heb je nog vragen of wil je graag een website door ons laten bouwen?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek

5/5 Google reviews

Designbase review

Korte lijnen, goed bereikbaar en goede informatie. Denkt met de situatie mee. Ga zo door

designbase review 2

Designbase is een betrouwbare webdesigner die snel en professioneel contact bind aan hoge kwaliteit. Hij heeft mij vaak geholpen aan slimme en mooie oplossingen zonder daarbij persé de duurste optie aan te raden.

Designbase review 3

Al bijna 10 jaar klant, en altijd uiterst tevreden. Design Base heeft altijd naar mijn wensen geluisterd en is altijd in staat geweest om de juiste oplossingen te vinden.

De beste manier om bezoek op jouw website te krijgen.....

Er zijn tegenwoordig een hele hoop manieren om mensen op je website te krijgen, van social media marketing tot aan een advertentie in een tijdschrift, maar naar mijn mening de absoluut beste manier om dit te doen is SEO.

SEO of Zoekmachine Optimalisatie is het optimaliseren van een pagina voor een bepaalde zoekterm, dit bestaat uit technische optimalisatie, content optimalisatie, paginaopbouw optimalisatie en meer. Deze verschillende onderdelen van een pagina optimaliseren voor een bepaalde zoekterm zorgt ervoor dat wanneer mensen op Google of andere zoekmachines die zoekterm zoeken, jouw website bovenaan in de resultaten komt te staan.

Nu vraag je je misschien af; maar waarom is dat zo geweldig dan? De reden dat dit zo geweldig is, is omdat het vele werk maar 1 keer gedaan hoeft te worden en daarna hoeft het alleen maar bijgehouden te worden, dit kan je dus jaren lang voorzien met websitebezoekers.

Wat nog meer geweldig is aan SEO, is het feit dat iedereen die via SEO op jouw website terecht komt al naar jouw dienst of product aan het zoeken is dus de verkoop wordt een makkie!

Wil je graag weten wat SEO voor jouw bedrijf kan doen?

Neem contact op voor een 100% gratis adviesgesprek!

Wie is Designbase?

Designbase is een webdesignbureau dat zich sinds 2001 aan het ontwikkelen is in de online wereld. 22 jaar in dit gebied heeft ons geleerd dat alles constant aan het veranderen en ontwikkelen is en dat is precies wat wij bij Designbase ook doen. 

Ons doel is om voor elke klant een online aanwezigheid te creëren die een indruk achterlaat op iedereen die hun website bezoekt en slagen hier al 22 jaar in.

Webdesignbureau Nieuwegein – IJsselstein – Utrecht en omstreken. Er zijn door heel Nederland bedrijven die websites van Designbase gebruiken om hun klanten online te voorzien van de beste service die ze kunnen leveren. De meeste websites gebouwd door Designbase zijn voor bedrijven in Utrecht en omstreken.

Ik hoop dat dit een beetje duidelijk heeft gemaakt wat ons doel is en hoe wij onze klanten helpen met het realiseren van een online aanwezigheid.

– Webdesignbureau Nieuwegein | Designbase

Ben je benieuwd naar wat wij allemaal kunnen doen?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

FAQ - Veelgestelde vragen

Ik wil graag een website laten maken, hoe doe ik dit?

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

– Webdesignbureau Nieuwegein

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

– Webdesignbureau Nieuwegein

Nee, dit is een extra optie die wij aan de offerte toe kunnen voegen.

– Webdesignbureau Nieuwegein

Ja, een WordPress website is zoekmachine vriendelijk maar er is wel SEO nodig om de website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

– Webdesignbureau Nieuwegein

Koppelingen met andere systemen zijn meestal mogelijk middels plugins. Het ligt aan het te koppelen externe systeem of hier al standaard plugins voor beschikbaar zijn. Per geval zal dat bekeken moeten worden. De kosten voor dit soort koppelingen, indien er geen plugin beschikbaar is kunnen snel oplopen omdat deze extra geprogrammeerd moeten worden. Verder zijn er ook vaak maandelijkse kosten verbonden aan externe koppelingen.

– Webdesignbureau Nieuwegein

Wij bieden onderhoudscontracten voor het bijhouden van de software en het regelmatig voorzien van updates, voor kleine vragen over het plaatsen van content zoals teksten en foto’s kunnen wij altijd gebeld worden en geven wij graag gratis advies.

– Webdesignbureau Nieuwegein

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

– Webdesignbureau Nieuwegein

Ja, bij het designen en inrichten van de website houden wij rekening met de gebruikers en zorgen wij ervoor dat iedereen erg gemakkelijk alles waar ze naar zoeken kunnen vinden.

– Webdesignbureau Nieuwegein

Prettig werkende websites
Die bijdragen aan zakelijk succes
Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.