23 jaar ervaring

Wij begeleiden je bij het invullen van je nieuwe website

Ja het kan lastig zijn om met zo’n nieuw systeem te werken. Misschien ben je al ervaren maar zou je tóch wel extra hulp willen of een direct lijntje naar een ervaren programmeur of website bouwer. Wij…

  • … laten je niet in de steek en maar aanmodderen.
  • Ook nadat je website live staat staan wij voor je klaar
  • We zijn niet kinderachtig en starten niet gelijk de uren teller…
  • En bieden complete support, zowel technisch als voor invulling content
  • Ja, ook voor SEO hulp

Onze werkwijze in Webdesign - Webshops - SEO - WordPress - ModX

1

Intakegesprek

In dit gesprek zullen we bespreken wat de wensen en eisen zijn voor de nieuwe website, hierbij denken wij mee aan strategie en mogelijkheden. Tijdens het gesprek bespreken we ook de wensen voor het ontwerp en zullen we aan de hand van de wensen uitzoeken welk systeem het beste voor de website gebruikt kan worden.

1

2

Offerte/Prijsopgave

Na het eerste gesprek hebben we een goed beeld van hoe de website er ongeveer uit moet komen te zien en weten we in welk systeem wij de website willen gaan bouwen, aan de hand hiervan zullen wij een offerte maken voor de website.
2

3

Uitwerken ontwerp

Na akkoord van de offerte gaan wij het ontwerp uitwerken tot je tevreden bent. Dit doen wij op een tijdelijke locatie zodat de huidige website (als je deze hebt) kan blijven draaien.

3

4

Technisch uitwerken

Na jouw akkoord voor het ontwerp gaan wij de webpagina’s technisch uitwerken binnen het gekozen systeem.

4

5

Content plaatsen

In deze stap plaatsen wij alle content zoals overeengekomen is in de offerte.

5

6

Test fase

In deze stap lopen wij alle pagina’s door op desktop, tablet en mobiel en vragen we jou de website goed na te lopen om zeker te zijn dat je 100% tevreden bent!

6

7

Website lanceren

Dit is een van de laatste fases waarin wij de website naar het juiste domein verhuizen. In deze fase gaat de website live!

7

8

Google Analytics 4

En als laatste wanneer de website live is, implementeren wij Google Analytics 4 zodat alles gemeten wordt van het juiste domein.
8

We gaan op zoek naar het onbekende of optimalisatie van het bestaande, want we willen prikkelen. Bijdragen aan uw succes.

We ontwikkelen een prikkelend design, gebaseerd op vriendelijke structuren en pure logica. Passend bij uw organisatie.

Zowel de voor- als achterkant van de techniek worden tot in de puntjes uitgewerkt, zodat prikkels daadwerkelijk uitgedeeld kunnen worden.

We laten niets aan het toeval over. We testen de werking van de techniek en weergave op browsers … en dan gaan we live. Ready to prikkel.

Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.