Responsive webdesign

Het gebruik van mobiel internet groeit nog steeds explosief. Het is belangrijk dat uw bezoekers ook op mobiele apparaten door de website kunnen navigeren. Via responsive webdesign is dit mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van responsive websites en kunnen u hierin adviseren.

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Als voorbeeld kunt u deze website bekijken op een desktop browser. Als u de browser langzaam verkleind tot een smal scherm zult u zien dat de website zich aanpast naarmaate het scherm kleiner word. Via verschillende technieken passen de afbeeldingen zich aan aan de breedte en worden de verschillende blokken van de website onder elkaar geplaatst zodat deze op een smalle mobiele browser goed zichtbaar zijn.

 Desktop versie

 Responsive Webdesign 

 

 

Responsive versie met aangepast menu

 Responsive Webdesign