23 jaar ervaring

Website laten maken Houten

23 jaar ervaring

Website laten maken Houten

'Website laten maken Houten'

Het is belangrijk voor elk bedrijf om een professionele, unieke en gebruiksvriendelijke website te hebben. Het bereik dat een website heeft is immens groot, maar je moet ook gebruik kunnen maken van dit bereik en met alleen een mooie website lukt dat niet…

Een website moet een ervaring worden voor de bezoekers, het moet stilistisch, goed functioneel en voor een gestroomlijnd verkoopproces opgebouwd zijn. Een mooi, professioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp wekt vertrouwen en dit is erg belangrijk in de wereld van online verkoop, of het nu om diensten of producten gaat, dit is belangrijk voor elke industrie.

Website laten maken Houten

Het belang van een responsief ontwerp

Sinds een aantal jaar is de mobiel het meest gebruikte apparaat waarmee er op het internet gesurfd wordt. Het is dan ook erg belangrijk dat de website meebeweegt met de kleinere schermen, dit noemen we een responsief ontwerp.

Het ontwerp moet mooi blijven en nog belangrijker moet hij gebruiksvriendelijk blijven. Tegenwoordig is het dus erg belangrijk om bij het bouwen van de website te zorgen dat de website meebeweegt met de schermgrootte zodat deze op desktop computers, laptops, tablets en mobiel fijn werkt en er goed uitziet.

 

Hoe sneller hoe beter!

De snelheid van een website speelt een grote factor in het conversiepercentage, het zal bezoekers langer op de website houden en zal de website gebruiksvriendelijker maken. De snelheid van een website is dus erg belangrijk en daarom leggen wij hier de focus op.

Waar de snelheid van een website ook bij helpt, is het signaleren naar Google en andere zoekmachines dat de website erg gebruiksvriendelijk is, dit is goed voor je posities in de zoekmachines.

Website laten maken Houten

Wil je een website laten maken en ben je benieuwd naar wat dit allemaal inhoudt, wat ons werkproces is bij het bouwen van een website en op welke belangrijke onderdelen wij de focus leggen?

Webshop laten maken Houten

Wil je een webshop laten maken en ben je benieuwd naar wat dit allemaal inhoudt, wat ons werkproces is bij het inrichten van een webshop en op welke onderdelen wij de focus leggen voor het beste resultaat?

Beter gevonden worden in Google

Wil jij beter gevonden worden in Google en andere zoekmachines? Meer bezoekers binnenhalen zonder te adverteren op Social Media en andere platformen? Als je benieuwd bent naar wat dit inhoudt

Website laten maken Houten

Zelf onderdelen van de website aanpassen

Bij het bouwen van elke website zorgen wij ervoor dat je makkelijk zelf teksten, afbeeldingen, berichten, blogpost en meer aan kunnen passen. We richten het systeem waarin de website gebouwd is, zo in dat het geen missen is, daarbij geven we uitleg hoe je dit allemaal kunt doen en bij problemen of grotere aanpassingen staan wij altijd open voor direct contact zodat alles zo snel mogelijk opgelost of aangepast wordt.

Klik op de hieronder als je meer informatie over het laten maken van een website wilt.

Razendsnelle webhosting

Wij leveren ook webhosting, wat fijn is aan het hosten bij ons als je een website laat maken, is dat er geen enkel probleem is die wij niet direct op kunnen lossen, als de website gebouwd wordt maar ergens anders gehost wordt kan dit problemen veroorzaken bij het oplossen van eventuele problemen met de hosting.

We bieden daarbij ook op maat webhosting pakketten aan, je betaalt alleen voor precies wat je nodig hebt zodat je niet onnodig veel extra moet betalen alleen omdat je bijvoorbeeld een extra e-mailadres nodig hebt.

Wil je meer informatie over deze razensnelle webhosting pakketten op maat? 

Website laten maken Houten prijs

Elke website die we bouwen is op maat, zo kan dit van zo klein als een one-pager tot aan zo groot als een webshop met 10.000 producten zijn. Voordat we een prijs noemen gaan we in gesprek en maken we een samenvatting van alle onderdelen die in de website geïmplementeerd moeten worden, op basis van die samenvatting zullen we vrijblijvend een offerte maken.

Op deze manier kunnen we opties bespreken, zorgen we er zo voor dat je nooit teveel betaalt voor onnodige onderdelen en maken we alles zo transparant mogelijk.

Maak nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een offerte te krijgen!

Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.