23+ jaar ervaring

Focus op het juiste publiek

Het eerste en direct het belangrijkste onderdeel van SEO (en marketing in zijn geheel) is het vinden van de doelgroep, dit hebben we nodig om de juiste zoekwoorden te vinden in het zoekwoordenonderzoek, om de content op de juiste manier te creëren en om uit te zoeken wat we toe kunnen voegen om er voor te zorgen dat er zo veel mogelijk bezoekers converteren naar betalende klanten of leads. Het juiste publiek is dan ook waar onze focus vanaf het begin op ligt en waar we nooit de focus op verliezen.

Ons doel voor SEO

Ons doel voor SEO is om de websites waaraan we werken hoog in de zoekresultaten te krijgen door de websites kwalitatief te verbeteren, hierbij heb ik het voornamelijk over gebruikerservaring. Onderdelen zoals snelheid van de website, goede content en goede navigatie zijn erg belangrijk voor de gebruikerservaring van de bezoekers en zullen ook direct meehelpen met het verhogen van het conversiepercentage. Door de kwaliteit van een website aanzienlijk te verbeteren zorgen we ervoor dat de website op één lijn staat met het doel van Google. Het doel van Google is om zo goed mogelijk te antwoorden op de zoekopdrachten en Google bereikt dit doel door de websites met de beste gebruikerservaring en content de hoogste posities in de zoekresultaten te geven.

Betere gebruikerservaring

De gebruikerservaring zal veel beter worden door het optimaliseren van de snelheid, de content en de navigatie.

Meer bezoekers

Doordat je website beter vindbaar is in Google en andere zoekmachines, zullen er meer bezoekers op de website komen.

Duurzame strategie

Door topposities te veroveren voor zoekwoorden in jouw niche zal je van deze posities nog voor jaren bezoekers krijgen.

Onze SEO werkwijze

Stap 1 - SEO scan

Met de SEO scan zullen we kijken welke onderdelen van de website er precies verbeterd moeten worden.

Stap 2 - Zoekwoorden onderzoek

Met het zoekwoordenonderzoek gaan wij een lijst met zoekwoorden maken, kijken wat de concurrentie hiervoor is en wat we kunnen bereiken met deze zoekwoorden.

Stap 3 - Technische optimalisatie

De technische optimalisatie is het op orde maken van alle technische onderdelen die geoptimaliseerd moeten worden voor een betere ervaring van bezoekers en Google.

Stap 4 - Pagina’s herstructureren

Website pagina’s worden vaak opgebouwd met onnodige elementen of met een compleet verkeerde structuur, dit moet verbeterd worden voor Google.

Stap 5 - Content

Er moet meer content op de website komen, wij zullen artikels schrijven, plaatsen en optimaliseren voor het converteren van bezoekers en het scoren in Google.

Stap 6 - Monitoring

We houden posities, vertoningen en bezoekersaantallen bij, we sturen bij waar nodig en maken maandelijks een rapport voor jou zodat alles zo transparant mogelijk blijft.

SEO is nu eenmaal bakken met werk

SEO is heel veel werk en vereist veel kennis van het vak…

Zelfs voor de basisonderdelen van SEO moet je een goed begrip hebben van het bouwen van websites

Het kost veel tijd om alles te leren wat er nodig is en om dit vervolgens uit te voeren

En als je een goede fout maakt zal Google je website een strike geven, als dit gebeurt kan je in de zoekmachine scoren op je buik schrijven…

Wij kunnen deze problemen voor je tackelen, al dit werk van je overnemen en ervoor zorgen dat jouw website gaat scoren op Google

Ben je klaar om Google te veroveren?
SEO - zoekmachine optimalisatie - goede website
[trustindex no-registration=google]
Scroll naar boven

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Voer hier je gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.