WordPress Utrecht CMS systeem Specialist

WordPress een bijzonder veelzijdig CMS systeem dat zijn kracht heeft bewezen. Niet voor niets gebruikt een groot deel van bestaande websites dit OpenSource systeem. Wij passen dit systeem ook veelvuldig toe, mits dit past in de wens van de klant. Niet altijd voeldoet dit systeem voor ingewikkelde en vooral complexe website ontwerpen. 

Templates en thema’s

Veelal is het mogelijk een bestaande template te gebruiken of te kopen, deze al dan niet aan te passen naar de wens van de klant. Dit kan een kostenbesparing opleveren, interessant voor de vooral wat kleinere websites. Er zijn veel professionele templates beschikbaar, wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen u dan ook adviseren op template gebied, inrichting en onderhoud van het systeem.

Update update update !

Juist omdat dit systeem zoveel gebruikt wordt is het ook bijzonder gevoelig voor het inbreken door hackers. Het is dus zaak het systeem direct te updaten indien er nieuwe versies uitkomen. Niet alleen het cms systeem zelf maar ook de addons mochten die gebruikt zijn én de gebruikte tempate kunnen security porblemen geven. Wij kunnen u ook hiermee van dienst zijn, of wij kunnen een onderhoudscontract met u afsluiten zodat u hier verder geen zorgen meer over hoeft te maken.

 

Neem voor meer informatie over onze WordPress en CMS diensten contact op.

Nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden van Designbase?
Bel naar 06 45 286447 en vraag naar Ronald.

Of gebruik het formulier en wij nemen snel contact met u op.

Scroll naar boven