22 jaar ervaring

Bekijk onze
website + SEO
Pakket bundels

Hieronder kan je de website + SEO bundels bekijken

SEOBUNDEL

Website + SEO bundels

Hieronder bieden wij 3 bundels van website pakketten met SEO pakketten, als u een website wilt laten maken en deze gelijk wilt laten optimaliseren voor de zoekmachines dan zijn de bundels het voordeligst voor u!

Korte uitleg SEO

SEO is het optimaliseren van website pagina’s zodat deze door Google en andere zoekmachines hoog in de zoekresultaten geplaatst worden. 88% van de mensen die diensten of producten opzoekt op het internet komt niet verder dan de eerste pagina en daarom is het dus erg goed als je op de eerste pagina komt te staan omdat je hierdoor dus een hoop website verkeer aan binnen haalt en zo ook weer meer klanten.

Prijzen van Website + SEO bundels

Basis Online + SEO

Maandelijkse kosten €12,95
1495 Eenmalig
 • Inclusief 1 .nl domeinnaam
 • + Homepagina + 1 Pagina SEO
 • (Excl. BTW)
 • Optioneel €60 P/M SEO onderhoud

Premium Online + SEO

Maandelijkse kosten €24,50
2499 Eenmalig
 • Inclusief 1 .nl domeinnaam
 • + 3 Pagina's SEO
 • (Excl. BTW)
 • Optioneel €90 P/M SEO onderhoud

Maatwerk Online + SEO

Maandelijkse kosten > €35,-
>4500 Eenmalig
 • Inclusief 1 .nl domeinnaam
 • + 5 Pagina's SEO
 • (Excl. BTW)
 • Optioneel €150 P/M SEO onderhoud
Populair

FAQ

Het voordeel van deze bundels is dat de website en SEO samen in één keer geleverd wordt en dat de prijs ook een stuk lager is dan wanneer het website en het SEO pakket los gehaald wordt.

Als eerste is het goed om met ons een afspraak te maken. Tijdens een gesprek kunnen wij goed inschatten wat voor CMS systeem het beste past, wat uw doel is van de website en wat voor soort ontwerp het beste bij uw bedrijf past. Na dit gesprek zullen wij een een offerte maken met daarin omschreven welk CMS, welke onderdelen en hoe het ontwerp gaat worden.

Het pakket hangt af van het type website u wilt laten bouwen. Een eenvoudige website met een 5-tal pagina’s is een Basis Online al voldoende. Voor een uitgebreide website met veel informatie en een kleine webshop zult u een Premiun Online moeten kiezen.

Ja, er komen voor de uitbreiding(en) uiteraard wel kosten bij maar dit is zeker mogelijk in overleg.

Het grootste deel van de websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress, daarnaast hebben wij ook veel ervaring met CMS systemen als : ModX, Magento, Opencart en Woocommerce. In overleg bespreken wij welk systeem er het beste bij de website past.

Nee, maar graag maken wij voor een Logo en Huisstijl een offerte. Dit  zit niet bij de pakketten inbegrepen.

De websites worden altijd met de nieuwste versies van de software opgeleverd. Deze zijn veilig, maar omdat hackers niet stilzitten is het belangrijk altijd updates uit te voeren zodra deze beschikbaar zijn. Deze updates bevatten veelal security updates en dus is het zaak de plugins en het systeem zelf, of dat nu WordPress is of MODx, te upgraden. 

Wij zorgen ervoor dat er per pagina en bericht/product SEO velden beschikbaar zijn waarmee de klant zelf deze kan optimaliseren gebaseerd op trefwoorden. Zelf bieden wij ook SEO diensten aan maar dit staat los van de website pakketten.

De onderhoudsovereenkomst is de overeenkomst die wij maken voor de onderhoud van de websites, denk aan modules updaten, het systeem bijhouden en het bijhouden van de beveiliging. De overeenkomst wordt in overleg gemaakt op basis van de hoeveelheid modules en een schatting van onderhoudswerkzaamheden. De reden dat dit in overleg gedaan moet worden is omdat dit dus verschilt per website.

Scroll naar boven