SEO: Advies & Technische Optimalisatie

Designbase onderscheidt zich van de concurrentie door persoonlijke aandacht voor klanten. Wij zijn uw directe aanspreekpunt.

Aanpak van ons SEO Advies
Het SEO advies en de aanpak van Designbase is overzichtelijk met vaste aandachtspunten en terugkerende activiteiten. Door regelmatig contact, blijft uw website actueel en speelt u tevens in op toekomstige doelstellingen.

Verbetertraject d.m.v. SEO advies
Het technische SEO verbetertraject biedt Designbase aan in de vorm van een een praktisch en goed gedocumenteerd SEO advies. In dit SEO advies worden de belangrijkste elementen behandeld die van belang zijn voor een goede indexatie. Bijvoorbeeld het pagina-ontwerp, de toegankelijkheid voor zoekmachines en welke pagina’s wel, en welke niet moeten worden geïndexeerd.

Migratie bestaande website m.b.v. SEO advies
Bij wijzigingen aan een website wordt een SEO migratie advies opgesteld. Hiermee wordt voorkomen dat er een dip in organische verkeer plaatsvindt en worden de bestaande posities en linkwaarde behouden. Dit technische SEO advies wordt in meerdere sessies besproken.

Aanbevelingen m.b.t. SEO advies
In het SEO advies en de aanbevelingen wordt rekening gehouden met de aanwezige kennis. Het SEO advies brengt onderscheid aan tussen de belangrijke onderdelen en punten die minder prioriteit hebben.

 

Scroll naar top