Designbase Online Media

Designbase is sinds 1998 aktief met het programmeren van CMS systemen, websites, webshops en andere Internet gerelateerde programma's.

Al voor het CMS een gemeengoed werd had Designbase een eigen oplossing om klanten te voorzien van een eenvoudige oplossing om zelf de website te kunnen bijhouden. In de tussentijd is het Internet erg veranderd en zo ook Designbase als bedrijf. Veelal word nu gebruik gemaakt van open source systemen als Wordpress en Joomla. Dit zijn voorbeelden van wijdverbreide CMS oplossingen waar veel vraag naar is. Wij hebben ons dan ook op dit vlak gespecialiseerd en kunnen met deze systemen voorzien in allerlei oplossingen, van simpele Blog websites tot websites met geïntegreerde webshops.

Ook op e-commerce gebied heeft dezelfde verandering  plaatsgevonden. Naast het eigen ontwikkelde webshop systeem ondersteunen wij en specialiseren wij ons in opensource webshops als Magento en OpenCart.

Door de lange ervaring kunnen wij u in de breedte adviseren en voorzien van de beste oplossingen die bij uw bedrijf passen, zonder dat u daarvoor de hoogste prijs betaald. Onze specialiteit is de klant, u staat voorop. Wij proberen u de beste en snelste service te bieden en daarmee met u een goede relatie op te bouwen waar beiden van profiteren in de toekomst.