22 jaar ervaring

Zoekmachine
optimalisatie (SEO)

SEO, DE manier om meer bezoekers op je website/webshop te krijgen.

  • Hoger in de zoekresultaten
  • Meer bezoekers
  • Meer potentiële klanten
Zoekmachine optimalisatie SEO
Designbase Webdesign webshops ijsselstein utrecht

Bent u de kosten van Add-Word campagnes ook zo zat?

Webdesign IJsselstein

Wij doen zoekmachine optimalisaties (SEO), Dan vraagt u zich misschien af, wat is SEO precies? De betekenis van SEO (Search Engine Optimization) : Het verbeteren van een website, met als doel hogere posities te krijgen in de zoekresultaten van google en andere zoekmachines. Hoe hoger de website in de zoekresultaten komt, hoe hoger de kans is dat gebruikers de website bezoeken. Wij scannen uw website en adviseren u om uw website zo goed mogelijk organisch opgenomen te laten worden in de zoekmachines.

De beste manier om goedkoop meer traffic op je website te krijgen

Regelmatig krijgen wij van bedrijven te horen dat ze veel kosten per maand kwijt zijn aan AdWord campagnes. Dit werkt zeker en het is een rekensom hoeveel extra omzet u maakt, maar wat als de kosten te hoog worden en u stopt met de AdWord campagnes? Dan staat u weer op nul en zijn alle investeringen niet blijvend geweest.

Het is heel goed mogelijk door middel van uitgekiende trefwoorden en combinaties daarvan ZONDER ADWORD CAMPAGNES  toch goed gevonden te worden. Dit vereist een goede trefwoord /website inventarisatie en het opzetten van landingspagina’s met de juiste teksten en meta-tags. Door hier tijd in te steken en dit degelijk op te zetten kunt u uw investering BLIJVEND MAKEN!

batterij container batterijcontainer batterijcontainers
SEO ADCreative2

Organisch in zoekmachine gevonden worden dat is waar het om gaat!

Als uw website organisch in de zoekmachines gevonden worden bent u geen kosten kwijt meer aan Add Words. U wordt gewoon gevonden op de door u uitgekozen trefwoorden. Dus eenmalig implementeren en daarna geen kosten meer. De resultaten zullen veel langer blijven staan en uiteindelijk levert dit veel meer op.

Dit zijn de werkzaamheden die we uitvoeren wanneer je SEO aan ons uitbesteed.

SEO pakketten

Wij werken met eenmalige tarieven en abonnementen

FAQ

Zoekmachine optimalisatie is het het optimaliseren van een webpagina of meerdere webpagina’s voor de zoekmachines waar ze op gevonden kunnen worden (bijvoorbeeld google). Wanneer je webpagina’s optimaliseert voor zoekmachines zorgt dit ervoor dat op de trefwoorden waarop je de pagina optimaliseert, de pagina zo hoog mogelijk in de zoekmachines tevoorschijn komt waardoor de gebruikers van de zoekmachines de pagina sneller vinden en je zo meer traffic voor je website creëert.

Zoekmachine optimalisatie van Designbase verschilt per website. De ene pagina is een stuk meer werk dan de ander en daarom verschilt het. Voor meer informatie over de kosten kan je het beste even contact opnemen en dan zullen wij een analyse doen en berekenen wat de prijs is.

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om hoger in de zoekresultaten tevoorschijn te komen en zo meer traffic binnen te halen op je website.

Zoekmachine optimalisatie is een heel stuk goedkoper dan ADword campagnes (SEA). SEA is zoekmachine adverteren. De prijzen van SEA kunnen heel erg oplopen als een trefwoord meerdere keren gebruikt wordt om mee te adverteren, voor zoekmachine optimalisatie daarentegen, wordt er een vaste prijs gesteld voor het uitvoeren en bijhouden en is daarom veel goedkoper dan dat het is om voor SEA te blijven betalen.

Ja, dit kunnen wij ook doen in overleg, het hoeft niet 1 van de pakketten te zijn.

Wannneer je een project met ons bent gestart, de eenmalige prijs hebt betaald en alleen nog onderhoudskosten betaald elke maand kan dit elke maand stopgezet worden, Als je maandelijks het project afbetaald kan het abonnement allen stopgezet worden wanneer het project afbetaald is, de kosten van het project zijn over 12 maanden verrekend met het abonnement dus dit zal dan 12 maanden duren.

Prettig werkende websites
Die bijdragen aan zakelijk succes
Scroll naar boven