Content Verwerking, teksten schrijven voor SEO, afbeeldingen plaatsen

Wij kunnen u helpen met het invullen en verwerken van content voor uw website. Teksten schrijven en plaatsen, afbeeldingen verzorgen, fotografie en plaatsen. Dit alles geoptimaliseerd voor zoekmachine vindbaarheid. Alleen het schrijven van teksten en het plaatsen daarvan is niet genoeg, u zult dit met zoekmachine vindbaarheid in gedachten moeten doen.

Schrijven van webcontent

Schrijven voor het web. We weten allemaal dat het overgrote deel van web traffic van de zoekmachines komt. We weten ook dat sleutelwoorden en links naar uw site de twee dingen zijn die uw ranking in de zoekmachines beïnvloeden.

Sleutelwoorden

Uw sleutelwoorden vertellen de zoekmachines wat u doet en de inkomende links (inbound links) vertellen de zoekmachines hoe belangrijk u (uw site) bent. De combinatie bepaalt uw relevantie. En relevantie is wat de zoekmachines zoeken.

Informatie die er toe doet

Er is heel veel informatie te vinden over hoe je sleutelwoorden of combinaties moet verwerken in uw HTML tags. Maar dat is slechts de helft van de strijd die u moet leveren. U moet aan deze tags denken alsof het wegwijzers zijn. Zo zien de zoekmachines ze. Ze kijken naar uw tags en vervolgens naar uw content. Als de sleutelwoorden die in de tags staan niet overeenkomen met de sleutelwoorden in uw content, zal uw site niet geïndexeerd worden voor die sleutelwoorden.
Maar de zoekmachines houden hier niet op, ze kijken ook hoe vaak de sleutelwoord combinatie in uw content gebruikt is. Met andere woorden, als u uw voornaamste sleutelwoorden niet in uw website verwerkt, zal u niet voorkomen in de zoekmachine resultaten als een potentiële klant zoekt naar deze voornaamste sleutelwoorden.

Hoe teksten schrijven?

Maar hoe schrijft u nu sleutelwoordrijke content, zonder daarbij de leesbaarheid te compromitteren?
Leesbaarheid is heel belangrijk voor uw bezoekers. Tenslotte zijn het de bezoekers die uw product of dienst aanschaffen, niet de zoekmachines.

Advies en hulp door Designbase

Wij kunnen u adviseren hoe de website in te richten in samenwerking met het schrijven van relevante teksten die in zoekmachines goed scoren. Neem voor meer informatie contact met ons op en wij zullen u graag tijdens een gesprek wat wij voor u kunnen betekenen.